PRONAĐEN TESTAMENT ŠENON DOERTI, ŠOKANTNI DETALJI IZAZVALI UZBUNU! Ko će naslediti vrtoglavu sumu novca?!

Autor:

Zabava

20.07.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna istina o bogatstvu preminule Šenon Doerti!

PRONAĐEN TESTAMENT ŠENON DOERTI, ŠOKANTNI DETALJI IZAZVALI UZBUNU! Ko će naslediti vrtoglavu sumu novca?!

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Kramer, file

Nakon tragične smrti glumice Šenon Doerti, javnost se pita kome će pripasti njeno bogatstvo. Poznata po ulozi Brende Volš u seriji "Beverli Hils 90210", Doerti je dugi niz godina bila u javnosti zbog borbe sa rakom dojke. Njena borba sa bolešću i razvodom od supruga Kurta Isvarijenka dodatno su zapalili interesovanje medija i javnosti za njenim privatnim životom.

Prema dostavljenim dokumentima, Doerti je otkrila da je zarađivala prosečno 21.000 dolara mesečno. Takođe, posedovala je značajna sredstva u banci i investicijama, ali je istovremeno imala i značajne dugove, uključujući hipoteku od 3 miliona dolara. Navedeni troškovi, poput plaćanja hipoteke i drugih životnih troškova, ukazuju na visok standard života koji je vodila.

Republika

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti

 

Tokom brakorazvodne parnice, Doerti je optužila svog bivšeg supruga da je odlagao razvod kako bi izbegao finansijske obaveze prema njoj. Tvrdila je da nije dovoljno obaveštena o finansijskom statusu supruga, ističući njegovu prosečnu godišnju zaradu u poslednje tri godine njihovog braka. Ove optužbe dodatno su zakomplikovale situaciju oko njenog nasledstva.

Iako se spekulisalo o vrednosti njenog bogatstva, tačna suma nije poznata. Prema nekim izvorima, procenjuje se da je njen imetak vredeo oko 5 miliona dolara. Međutim, konačna suma i raspodela nasledstva još uvek nisu javno objavljeni, ostavljajući prostor za dalje spekulacije.

- Moji mesečni troškovi premašuju 54.660 dolara. U 2023. samo su moji medicinski troškovi iznosili 21.640 dolara. Budući da ove godine nisam radila, više neću imati pravo na sindikalno zdravstveno osiguranje i ta će se brojka dramatično povećati - istakla je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading