OVAKO SADA IZGLEDA ČUVENI GLUMAC NAKON PADA NA SCENI: Vrištao od BOLOVA, završio u bolnici, a publika u PANICI napustila salu!

Autor:

Zabava

24.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ian Mekelen se pojavio u javnosti prvi put nakon stravičnog pada u pozorištu.

OVAKO SADA IZGLEDA ČUVENI GLUMAC NAKON PADA NA SCENI: Vrištao od BOLOVA, završio u bolnici, a publika u PANICI napustila salu!

Foto: Credit: TIFF / Planet / Profimedia

Britanski glumac Ian Mekelen, koji se proslavio ulogom Gandalfa u filmu "Gospodar prstenova", pojavio se u javnosti prvi put nakon što je nedavno pao sa scene, pri čemu je zbog zadobijenih povreda primljen u bolnicu. Ovaj 85-godišnji dramski umetnik uslikan je pre dva dana ispred svoje kuće, gde je dočekao prijatelja. Umetnik se pojavio u ogrtaču, sa neurednom bradom, a pridržavao se štapom.

Ser Ian je pao za vreme predstave, nakon čega je prevezen u bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć. Mada je najavljivan njegov povratak na scenu, ipak će dobiti zamenu budući da glumac i dalje mora da se odmara kako bi se što brže i lakše oporavio od pada.

 

 

Kako prenosi Dejli Mejl očekuje se da će se Ser Ian Mekelen ponovo pridružiti glumačkoj ekipi kada predstava krene na turneju 3. jula. Kako su prenosili strani mediji, glumac se spotakao o rekvizite i pao, a zatim je počeo da vrišti od bolova i moli za pomoć. Sve to odigralo se usred predstave dok je publika zabrinuto posmatrala nemili događaj na sceni.

- Pomozite mi, moje ruke... - navodno je ponavljao glumac, pišu britanski tabloidi, dodajući da je vrištao od bolova i da je publika morala hitno da se udalji iz pozorišta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian McKellen (@ianmckellen)

 

Njegovi predstavnici za medije oglasili su se jednom nakon incidenta i zahvalili na brizi za njegovo zdravlje.

- Nakon medicinskih pregleda, briljantni lekarski tim nas je uverio da će se brzo i potpuno oporaviti i da je dobrog raspoloženja - navedeno je tada u saopštenju glumčevog tima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading