PRVO OGLAŠAVANJE ČUVENOG GANDALFA: Glumac izdao saopštenje nakon hospitalizacije zbog PADA SA BINE!

Autor:

Zabava

19.06.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ser Ian Mekelen jedva čeka da se vrati na scenu!

PRVO OGLAŠAVANJE ČUVENOG GANDALFA: Glumac izdao saopštenje nakon hospitalizacije zbog PADA SA BINE!

Foto: Tanjug/AP

Britanski glumac Ian Mekelen izazvao je zabrinutost među svojim obožavaocima nakon što je pao sa bine tokom izvođenja komada "Player Kings" u londonskom pozorištu "Noel Kauard". Međutim, uprkos ovom incidentu, čuveni Gandalf iz "Gospodara prstenova" je izrazio entuzijazam povodom povratka na posao, ističući da se raduje ponovnom učešću u predstavi čim bude spreman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Slavni glumac je pao sa bine, a sada čeka da se vrati

Nakon pada sa bine, Mekelen je odmah hospitalizovan, a producenti su otkazali naredna izvođenja predstave kako bi glumac mogao da se posveti oporavku. U izjavi koju je podelio sa javnošću, Mekelen je zahvalio medicinskom osoblju Nacionalne zdravstvene službe na posvećenoj nezi i podršci tokom procesa oporavka. Istakao je da mu je rečeno da će oporavak biti potpun i brz, te da nestrpljivo iščekuje povratak na scenu.

Oduševljeni smo što se Ijan brzo oporavlja i radujemo se njegovom povratku u produkciju čim bude spreman. Publiku ćemo obaveštavati o preostalim nastupima ove nedelje – napisali su producenti.

Povrede koje sam zadobio nakon nesreće tokom nastupa “Player Kings” leče i prate stručnjaci specijalisti i medicinske sestre koje rade za Nacionalnu zdravstvenu službu. Njima sam, beskrajno dužan. Uveravali su me da će moj oporavak biti potpun i brz i radujem se povratku na posao – kazao je neumorni osamdesetopetogodišnjak, piše "Gardijan".

Glumačka karijera i uloga u komadu "Player Kings"

Tokom svoje višedecenijske karijere, Ijan Mekelen je ostvario zapažene uloge u brojnim Šekspirovim delima, uključujući "Hamleta", "Kralja Lira", "Burmu", "Ričarda Trećeg" i "Romea i Juliju". Iako je godinama odbijao ulogu Falstafa, nedavno je odlučio da prihvati tu ulogu i istakao je da je Falstaf "ultimativni gangster".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading