HIT SNIMAK! Dejvid Bekam okopava BAŠTU, a onda mu je uledeo PETAO u kadar!

Autor:

Zabava

16.06.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejvid Bekam objavio hit snimak!

HIT SNIMAK! Dejvid Bekam okopava BAŠTU, a onda mu je uledeo PETAO u kadar!

Foto: Instagram.com

Slavni fudbaler Dejvid Bekam (49) nedavno je postao predmet velike pažnje na društvenim mrežama nakon što se pohvalio svojim novim hobijem - poljoprivredom. Naime, Bekam je na svom Instagram profilu objavio video u kojem demonstrira svoje veštine vađenja mladog luka, uz komentar da je "peludna groznica vlada" ali da će "med to rešiti". Uz to, Bekam je pohvalio svoju suprugu Viktoriju, ističući da će imati svež mladi luk za naredne obroke.

 

 


Ovaj neočekivani potez bivšeg fudbalera izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, gde su ga mnogi prozvali "Farmer Bekam" i izrazili oduševljenje zbog njegovog novog životnog poziva. Neki su čak predložili da bi ova faza Bekamovog života mogla biti zanimljiva osnova za rijaliti šou.

 

 

"Farmer Bekam", "Ovo je video koji nam je trebao", "Sviđa mi se ova Bekamova faza" i "Ovo bi bio dobar rijaliti šou", neki su od komentara.


Bekam, koji sada živi na farmi sa svojom porodicom, redovno deli delove svog novog života na društvenim mrežama, pokazujući kako uživa u radu na farmi i brizi o životinjama. U jednom trenutku, čak je i jedna od njegovih kokoški upala u kadar tokom snimanja, što je nasmejalo mnoge njegove fanove.

 

 


U svakom slučaju, Dejvid Bekam je još jednom dokazao da je spreman da se posveti novim izazovima i da uživa u svakom trenutku svog života, bez obzira na to da li je to na terenu ili na njegovoj porodičnoj farmi.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading