MAJKA POZNATE PEVAČICE JOJ DAVALA DROGU: Nakon PORODIČNOG SKANDALA, usledili PANIČNI NAPADI!

Autor:

Zabava

15.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majli Sajrus otvorila dušu o problemima sa narkoticima!

MAJKA POZNATE PEVAČICE JOJ DAVALA DROGU: Nakon PORODIČNOG SKANDALA, usledili PANIČNI NAPADI!

Foto: Instagram.com

Majli Sajrus, poznata pevačica i dobitnica Gremija, nedavno je gostovala kod Dejvida Letermana, gde je otvoreno govorila o konzumaciji marihuane u njenoj porodici. Ona je otkrila da je njena majka, Tiš Sajrus, bila aktivna konzumentkinja ove supstance, čak do te mere da je jednom prilikom dala reperu Vizu Kalifiu marihuanu koja je izazvala panične napade kod njega. Majli je priznala da je povremeno uzimala dimove iz majčinih džointa, ali je istakla da je to retko činila zbog izuzetne jačine supstance.

Foto: instagram.com/mileycyrus

Majli Sajrus

 

- Ponekad bih uzele neki dim maminog džointa, ali veoma retko jer je poprilično jak", započela je Majli ispovest kod Letermana, pa dodala: "Moja majka je prouzrokovala panične napade kod Viz Kalife jer joj je trava toliko jaka".

Porodica Sajrus je proteklih godina prošla kroz razne faze, uključujući razvod roditelja i njihove nove brakove. Posebno je šokirala javnost udajom Majline majke za bivšeg dečka njene mlađe sestre Noe. Ovakve turbulentne životne okolnosti dodatno su istakle javni interes za porodicu Sajrus.

Majli je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa majčinom marihuanom, ističući da je poslednji put konzumirala ovu supstancu pre par nedelja, nakon čega nije bila u stanju da vozi automobil i da je imala poteškoća da se identifikuje. Ona je priznala da ponekad glumi da je sve u redu kako bi ispala "kul" pred majkom, ali da zapravo izbegava konzumaciju marihuane koju joj je majka "upoznala".


Majli je otkrila da je bila ta koja je "upoznala" majku sa marihuanom, ubedivši je da proba kako bi smanjila anksioznost. Tiš je, prema Majlinim rečima, bila skeptična u početku, ali se kasnije svidela konzumacija ove supstance, te često deli objave posvećene džointu na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading