ŠOK TAJNA O JELENI KARLEUŠI ISPLIVALA NA SVETLOST DANA: Pevačica UHVAĆENA na delu, najveća intima iz PORODIČNOG DOMA je otkrivena!

Autor:

Zabava

16.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša progovorila o velikoj intimi.

ŠOK TAJNA O JELENI KARLEUŠI ISPLIVALA NA SVETLOST DANA: Pevačica UHVAĆENA na delu, najveća intima iz PORODIČNOG DOMA je otkrivena!

Foto: Republika

Jelena Karleuša

Poznata srpska pevačica Jelena Karleuša nedavno je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa svojom izabranom doktorkom koja se brine o njenom izgledu i licu. Ona je otkrila da je reč o ruskoj doktorki koja je zaslužna za Jelenin besprekoran izgled.

Karleuša je oduvek bila poznata po svom besprekornom izgledu i stilu, a sada je prvi put javno otkrila da je prošle godine prvi put u životu radila botoks, te je istakla da je upravo njena ruska doktorka zaslužna za to. Ova saradnja između srpske pevačice i ruske doktorke izazvala je veliku pažnju javnosti.

- Pošto me svi pitate, otkrivam tajnu i predstavljam najbolju rusku doktorku, zaduženu za botoks koji sam prvi put uradila prošle godine i rezultati su ludilo mozga! Ne mrštim se i svi su primetili neverovatnu promenu - napisala je Karleuša uz fotografiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša objavila fotografiju sa doktorkom

 


Pevačica je istakla da je odluka da uradi botoks bila sastavni deo njenog truda da održi fit izgled, te je naglasila da je oduvek bila protiv preteranih zahvata i veštačkih promena na licu. Međutim, saradnja sa ruskom doktorkom donela je Jeleni novu perspektivu o nezi kože i održavanju svežeg izgleda.

Objava ove saradnje izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su komentarisali Jelenin iskreni pristup o ovoj temi. Mnogi su pohvalili pevačicu na hrabrosti da javno govori o svojim kozmetičkim zahvatima, dok su drugi izrazili divljenje prema njenom iskrenom i prirodnom izgledu uprkos korišćenju botoksa.

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša

 


Saradnja Jelene Karleuše sa ruskom doktorkom definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti, a njen iskreni pristup o ovoj temi pokazuje važnost otvorenog razgovora o kozmetičkim zahvatima i nezi kože. Jelena je još jednom dokazala da je hrabra i iskrena u svemu što radi, te je njen primer inspiracija mnogima da se brinu o svom izgledu na iskren i prirodan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading