FOTKE SA LICA MESTA! Ovde se KRIJU Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - kadrovi koji se viđaju samo na filmu, PORODIČNA IDILA sa pogledom na OVU LEPOTU!

Autor:

Zabava

16.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković otvorili vrata njihove privatne oaze mira.

FOTKE SA LICA MESTA! Ovde se KRIJU Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković - kadrovi koji se viđaju samo na filmu, PORODIČNA IDILA sa pogledom na OVU LEPOTU!

Foto: ATA Images

Poznati glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pronašao je svoju oazu mira u Vojvodini, tačnije u mestu Čortanovci, gde su pre nekoliko godina kupili prelepu vikendicu. Ovo parče raja odlikuje se ogromnim dvorištem sa krošnjama voća, koje pruža predivan pogled na reku Dunav.

Vikendica je uređena jednostavno, po standardima vikend kuće, a ono što je zanimljivo jeste da je Vojin sam radio na izgradnji pomoćnog objekta, uz pomoć svojih prijatelja, bez angažovanja profesionalnih firmi za građevinske radove.


Interesantno je da se na njihovom imanju nalazi preko 60 čokota vinove loze, a Vojin se sam brine o njoj, redovno je orezuje i neguje. Ova strast prema vinogradu dodatno oplemenjuje njihovu oazu mira, pružajući im mogućnost da uživaju u domaćem grožđu i vinskim plodovima.

Iako vole da provode vreme u prirodi, Sloboda i Vojin su sebi stvorili svoj mali raj i u gradu. Na društvenim mrežama možemo videti kako se Sloboda opušta u njihovoj dnevnoj sobi, koja je uređena u beloj boji. Nameštaj, zidovi i zavese prate isti ton, dok šareno cveće koje glumica često kupuje i menja, unosi svežinu i boje u prostoriju.

Ova vikendica u Čortanovcima, kao i njihov gradski stan, predstavljaju mesta gde ovaj glumački par pronalazi mir, inspiraciju i relaksaciju, dok istovremeno neguju svoju strast prema prirodi i lepoti oko sebe.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading