"SRAM TE BILO, SKRNAVIŠ SVETINJU!" Bivša zadrugarka pokušala da kopira Jovanu Jeremić, pa je URNISALI NA MREŽAMA - NEVIĐENI BLAM!

Autor:

Zabava

20.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica oko koje su se plele mnoge priče je pred jednom od najvećih svetinja tako što je u prvi plan istakla svoje ženste atribute!

"SRAM TE BILO, SKRNAVIŠ SVETINJU!" Bivša zadrugarka pokušala da kopira Jovanu Jeremić, pa je URNISALI NA MREŽAMA - NEVIĐENI BLAM!

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

Voditeljka RTV Pink-a, Jovana Jeremić, konačno je uspela da pronađe vreme za odmor pred kraj letnje sezone i odlučila je da sa svojom ćerkom otputuje na more. Njihovo putovanje je započelo na obali, gde su uživale u letnjem odmoru, ali Jovana je želela da iskoristi priliku i poseti jednu od najvećih svetinja.

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Jovana pod Ostrrogom

Naime, voditeljka je sa ćerkom otputovala u Crnu Goru, gde su nakon provedenog dana na plaži rano ujutru krenule ka Ostrogu, poznatom manastiru i značajnoj pravoslavnoj svetinji. Ova poseta im je bila veoma važna, pa je Jovana želela da se pomoli za svoju ćerku i sebe pred mozaikom Svete Trojice. Na društvenim mrežama je podelila svoj trenutak mira i zahvalnosti:

- Hvala ti, sveti Vasilije, što moliš Boga za sav srpski narod, pa i za nas dve - stajalo je u Jovaninoj objavi.

U međuvremenu, bivša učesnica rijalitija Zadruga Anja Todorović, koja je poznata po svojim provokativnim objavama na društvenim mrežama, odlučila je da napravi promenu u svom pristupu. Njene prethodne objave su često bile tema kontroverzi, ali sada je njen sadržaj postao drugačiji. Anja je objavila nekoliko fotografija sa Ostroga, što je izazvalo veliko interesovanje.

Jedna od njenih najnovijih objava prikazuje identičnu fotografiju pred velikim mozaikom, što je dodatno privuklo pažnju njenog pratioca. U svom postu, Anja je napisala:

- Bog čuje tvoje srce - čime je ostavila utisak na svoje pratioce i izazvala brojne reakcije. 

"Pre neki dan na Zrću, a danas svetica u Ostrogu... ne ide to zajedno! U raju je lepo, a u paklu ekipa", "Evo mene je sramota umesto tebe...", "Sram te bilo, skrnaviš svetinju", samo su neki od komentara ispod Anjine objave, pretpostavlja se iz razloga što joj je zadnjica pred manastirom u prvom planu, a prva prethodna objava takođe daje akcenat na nagu zadnjicu, kada je u tom izdanju jahala konja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading