DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ SAV U RANAMA! Procurila uznemirujuća fotografija, evo šta im se dogodilo na letovanju!

Autor:

Zabava

16.09.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranik Dalile Dragojević se oporavlja od opekotina.

DEČKO DALILE DRAGOJEVIĆ SAV U RANAMA! Procurila uznemirujuća fotografija, evo šta im se dogodilo na letovanju!

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Dalila Dragojević, nedavno je šokirala javnost objavivši fotografiju svog dečka sa opekotinama. Naime, njen partner je tokom letovanja zadobio opekotine od sunca, što je izazvalo veliku zabrinutost kod Dalile i njenih pratioca na društvenim mrežama. Naime, oni su se vratili sa puta, a njen dečko je već u procesu "ljuštenja", što je Dalila podelila sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Dalila Dragojević

Fotografija Dalilinog dečka sa opekotinama izazvala je veliku pažnju javnosti, podstakavši raspravu o važnosti edukacije o zaštiti od sunca. Mnogi su podelili svoja iskustva sa opekotinama, dok su drugi izrazili zahvalnost Dalili što je podelila ovu sliku kako bi podigla svest o opasnostima sunčanja.

Tokom boravka u Americi, Dalila je redovno delila fotografije i utiske sa putovanja na društvenim mrežama, posebno na Instagramu. Njene objave pokazivale su kako uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim partnerom, istražujući različite atrakcije i uživajući u novim iskustvima. Fotografije su prikazivale srećan par kako se zabavlja i istražuje, a njihov entuzijazam i sreća su se jasno videli u svakom postu.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević

 

Podsetimo, na društvenoj mreži TikTok pojavio se nedavno snimak u kom Dalila potvrđuje da je dala otkaz, jer je donela odluku da se uputi ka Americi i posveti se porodičnom odnosu sa novim izabranikom, koji je po svemu sudeći, drži kao malo vode na dlanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading