NAJNOVIJE INFORMACIJE NAKON KARLEUŠINOG RAZVODA: Ova pevačica zbog nje napravila HAOS na nastupu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se reakcija Jelene Karleuše.

NAJNOVIJE INFORMACIJE NAKON KARLEUŠINOG RAZVODA: Ova pevačica zbog nje napravila HAOS na nastupu! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATA

Pevačica Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana obavestila je svoje pratioce da se zvanično razvela od bivšeg fudbalera Duška Tošića. Karleuša je na Instagram profilu obavestila javnost da je potpisala papire za sporezumni razvod. 

- Potpisala sam sporazumni razvod braka posle 16 godina. Sama. Prekoputa mene na slici su moj advokat Milan Ateljević i ovlašćeni advokat dosadašnjeg supruga koji nije došao. Nisam pitala zašto. Zbog raznoraznih medijskih i društvenih nagadjanja, dodaću da se sva zajednička imovina (stečena u braku) vodi na našu decu, Atinu i Niku. Staratelj naše dece sam ja. “Druga strana” nije imala drugačiji predlog. Iako neki nadasve mudri ljudi kažu da zbog dece bivši supružnici treba da budu u korektnim odnosima, ja ne želim više nikakvu poveznicu niti kontakt sa prethodnim periodom života sem ako je reč o pitanju života i smrti. U tom slučaju ću verovatno i poginuti - navela je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.

Foto: ATA images

Jelena Karleuša razvod

 

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak kako Jelenina ljuta rivalka sa estrade, Anđela Ignjatović Breskvica na nastupu peva baš njen hit ,,Slatka mala", što je postalo viralno na društvenim mreža.a

Mnogi su ovo shvatili kao podršku mlade pevačice koju je uputila Karleuši u ovim teškim trenucima. Komentari su se nizali na društvenim mrežama:

- "Otkinula je", "Breskvica jača nego ikad", "Breskvica majkovala za JK nakon razvoda" - bili su samo neki od komentara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading