PEVAČICA ZAROBLJENA U POPLAVLJENOM BEČU! Mora hitno da napusti zgradu, proživljava pravu DRAMU!

Autor:

Zabava

16.09.2024

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić svedoči o haosu izazvanom nevremenom!

PEVAČICA ZAROBLJENA U POPLAVLJENOM BEČU! Mora hitno da napusti zgradu, proživljava pravu DRAMU!

Foto: Tanjug/AP, Antonio Ahel/ATAImages

Glavni grad Austrije, Beč, trenutno se suočava sa izuzetno jakim nevremenom koje je uzrokovalo izlivanje Dunava i poplave u pojedinim delovima grada. Situacija je ozbiljna, saobraćaj je delimično obustavljen, škole su u vanrednom režimu, a mnoge ulice su zatvorene. Andreana Čekić, poznata pevačica koja živi u Beču, opisala je dramatičnu situaciju rekavši da su neki delovi grada skroz poplavljeni, što je primoralo ljude da napuste svoje domove.

Andreana Čekić, koja je trenutno "zarobljena" u Beču, izjavila je da je njena zgrada na bezbednom, ali je ipak odlučila da ode par dana u terme na periferiji grada dok se situacija ne smiri. Ova nezapamćena prirodna katastrofa naterala je ljude na hitne mere opreza i evakuaciju iz ugroženih područja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andreana Čekić

 

- Situacija je komplikovana, delovi grada oko Dunava su skroz poplavljeni i ljudi su primorani da napuste svoje domove. Srećom, moja zgrada je na bezbednom, ali sam ja ipak odlučila da odem par dana u terme koje se nalaze na periferiji grada dok se situacija ne smiri - rekla je Andreana za Telegraf.

Pevačica Andreana Čekić odrasla je u Beču, gde je živela od treće godine. Nedavno je čak kupila vilu u ovom gradu. U jednom intervjuu, Andreana je govorila o svom životu u Austriji, ističući da je brzo naučila nemački jezik i stekla mnogo prijatelja. Ipak, istakla je da joj je uvek falila tatina strana i da se često vraćala u svoje rodno mesto, Dubicu. Sada najviše vremena provodi u Beogradu, ali ističe da u Beču ima svoj dom, dvorište i ptice koje joj pričinjavaju veliko zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading