IRINA VUKOTIĆ PREDSTAVILA NOVOG DEČKA! Voditeljka podelila emotivni snimak, nikada ovako ZALJUBLJENO nije izgledala!

Autor:

Zabava

16.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka blista od sreće u naručju novog partnera.

IRINA VUKOTIĆ PREDSTAVILA NOVOG DEČKA! Voditeljka podelila emotivni snimak, nikada ovako ZALJUBLJENO nije izgledala!

Foto: Privatna arhiva

Irina Vukotić

Popularna voditeljka Irina Vukotić izazvala je veliku pažnju javnosti kada je nedavno na proslavi javno pokazala novog izabranika, otkrivajući tako da je pronašla novu ljubav svog života. Irina je podelila emotivni snimak na društvenim mrežama, na kojem se vidi kako ljubi svog partnera dok zajedno uživaju u plesu. Par je delovao veoma zaljubljeno i srećno, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Na snimku koji je Irina podelila na društvenim mrežama, može se videti kako ona i njen partner ljubeći se uživaju u zajedničkom plesu. Emotivni trenuci koje su podelili sa svojim pratiocima ostavili su snažan utisak, a mnogi su izrazili divljenje prema njihovoj ljubavnoj priči.

Nakon što je javno pokazala svoju novu ljubav, Irina Vukotić je dobila mnoštvo čestitki i lepih reči podrške od svojih kolega, prijatelja i fanova. Mnogi su istakli kako im je drago što vide Irinu tako srećnu i ispunjenu, te da joj žele sve najbolje u ljubavi.

Voditeljka Irina Vukotić (47) jedna je od najlepših srpskih voditeljki. Iako je na medijskoj sceni već dve decenije i dalje je vrlo atraktivna i mami pažnju gledalaca. Ona je odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde vodi Jutarnji program. “Jutro" je ponovo bilo u centru pažnje kada se Irina nedavno pojavila u nikad kraćem miniću. Njen stajling je odmah privukao pažnju gledalaca, te su komentari brzo počeli da pljušte.

Irina je pokazala da ume da se igra modom i da izabere stajling koji će izazvati pažnju javnosti. Njen hrabar izbor jasno je pokazao da se ona oseća samouvereno i udobno u sopstvenoj koži i da se ne libi da to i pokaže.

Republika

Foto: Instagram.com

Irina Vukotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading