KARLEUŠA DO SAMOG RAZVODA ČUVALA TAJNE DUŠKA TOŠIĆA: Njeno obraćanje će rasplakati fudbalera, ovo mu ne zaboravlja!

Autor:

Zabava

16.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je na sve načine štitila tadašnjeg supruga.

KARLEUŠA DO SAMOG RAZVODA ČUVALA TAJNE DUŠKA TOŠIĆA: Njeno obraćanje će rasplakati fudbalera, ovo mu ne zaboravlja!

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Jelena Karleuša, jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, sporazumno se razvela od fudbalera Duška Tošića nakon 16 godina braka. Par ima dve ćerke, Atinu i Niku, a prema pevačicinim rečima, sva imovina koju su stekli tokom braka biće preneta na njihove naslednice, dok je starateljstvo nad ćerkama povereno njoj. Jelena i Duško su se venčali 28. juna 2008. godine.

Kako je njihov brak već određeno vreme na klimavim nogama i zajedno su ostajali samo zbog ćerki, Jelena je otkrila da Dušku ne može da oprosti što nije stao iza nje i što je nije štitio, kao što je to ona uvek radila:

- Žao mi je što se to tako desilo, jer mislim da moj muž nije smeo da da oružje kojim se puca na majku svoje dece, ali mlada sam, verovatno ću kroz život naučiti. Ja nikada neću reći bilo šta ružno za njega, i dalje bih na desetoricu skočila zbog njega, šta god on mislio - priznala je nedavno Jelena Karleuša.

 

 

Karleuša je nedavno otkrila da ima novog partnera, ali da ne želi još uvek previše detalja da deli:

- Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina, i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom - zaključila je pevačica za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

16.09.2024 17:46

Sta na ovo kaze Vranjes?