STANIJA ZADIGLA SUKNJU, PA KRENULA DA SE ZAGLEDA! Starleta zaboravila donji veš, gleda i ne veruje!

Autor:

Zabava

10.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Stanije Dobrojević izazvala je burne reakcije.

STANIJA ZADIGLA SUKNJU, PA KRENULA DA SE ZAGLEDA! Starleta zaboravila donji veš, gleda i ne veruje!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević

Nakon nedavnih glasina o raskidu između Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, javnost je ostala u neizvesnosti o njihovom ljubavnom statusu. Međutim, na profilu poznate starlete nedavno se pojavila fotografija koja je izazvala pravu pometnju među njenim pratiocima. Naime, starleta je krenula da deli njihove zajedničke momente, pa svima otkrila da su u vezi i da im trenutno niko ne može narušiti mir.

Stanija je poznata po provokativnim objavama, a mnogi su mislili da će je veza sa Asminom promeniti i da će malo "ukočiti", međutim, starleta je sada otišla i korak dalje. Dok se fotografisala za Instagram, Stanija je povukla suknju, pa krenula da zagleda šta se nalazi ispod, a ovaj njen potez izazvao je burne reakcije na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Čini se da su Stanija i Asmin napokon uplovili u mirnu luku i da ih niko trenutno ne može poremetiti, iako njegova nekadašnja izabranica Aneli Ahmić tvrdi da veza sa Stanijom neće potrajati i da ona tu ne vidi nikakvu ljubav. Asmin neprestano deli Stanijine fotografije uz emotivne opise, pa se pretpostavlja da on stoji iza ovih provokativnih slika, odnosno, da je on starletin izabrani fotograf.

Stanija je svojevremeno priznala da su je mnogi napustili zbog situacije sa Asminom Durdžićem, ističući da je to otkrilo pravo lice njenih prijatelja. Ona je otvoreno govorila o tome kako je situacija uticala na nju, ističući da je shvatila ko su joj pravi prijatelji. Stanija je takođe naglasila da ne osuđuje Asmina, te da bi bila uz njega i da je učinio nešto loše, ističući svoj stav o prijateljstvu i podršci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading