TAJNA POSETA CARA IZLUDELA ALEKSANDRU! Filip stigao u Beograd, pa napravio RUSVAJ!

Autor:

Zabava

14.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić pobesnela zbog Filipovog rasipanja.

TAJNA POSETA CARA IZLUDELA ALEKSANDRU! Filip stigao u Beograd, pa napravio RUSVAJ!

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Kontroverzni rijaliti-igrač Filip Car tajno je posetio Beograd na jedan dan da bi video ćerku Leonu, a ekipa Stara ga je zatekla u šopingu, kad je otišao da obnovi garderobu. Kako su on i Aleksandra Nikolić u zategnutim odnosima, jedva su uspeli da se dogovore kada će Car doći i koliko će vremena provesti sa ćerkom. On je samo nekoliko sati proveo u Beogradu, a dok je bio s ćerkom, Aleksandra je imala obaveze i nije želela da se sretnu. Pre nego što će krenuti u Crikvenicu, Car je otišao u tržni centar, gde je šopingovao stvari, a kako je preneo Star, on je sebe častio patikama od 500 evra, nekoliko košulja i farmerica, pa ga je sve koštalo oko 1.500 evra.

Aleksandra Nikolić i on se neretko svađaju oko novca jer ona smatra da Filip ne daje dovoljno za ćerku Leonu, pa nije isključeno da će mu i ovaj šoping zameriti s obzirom na to da za dete nije dao mnogo.

Republika

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Inače, nedavno je Filip Car zapratio Aneli Ahmić na Instagramu, kao i ona njega, pa se sumnja da su uveliko stupili u kontakt i da će uskoro doći i do njihovog susreta, što bi Maju Marinković dotuklo s obzirom da joj je Aneli najveća rijaliti-suparnica trenutno. Aneli je bila i sa Markom Janjuševićem Janjušem, još jednim Majinim dečkom, a sada priprema teren i za romansu s Filipom Carem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading