CAR OBRISAO PATOS ALEKSANDROM! Nastao KARAMBOL nakon što je objavila SLIKU sa novim dečkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar uputio brutalne reči majci svog deteta!

CAR OBRISAO PATOS ALEKSANDROM! Nastao KARAMBOL nakon što je objavila SLIKU sa novim dečkom! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik i jedan od najvećih zavodnika rijalitija "Zadruga", Filip Car, ponovo je dospeo u centar pažnje javnosti nakon što je njegova bivša devojka, Aleksandra Nikolić, objavila intimnu fotografiju sa novim dečkom. Nakon brojnih raskida, čini se da je njihov odnos konačno okončan, a Car je reagovao na ovu objavu na svoj karakterističan način.

Naime, nakon što je Aleksandra objavila sliku sa novim partnerom, Filip se oglasio za domaće medije, a sada i javno reagovao na društvenim mrežama. On je, kako se može videti u njegovoj objavi na Instagramu, citirao poznatu izreku koju je jasno posvetio bivšoj devojci, ne krijući koliko je besan na ishod situacije.

- Od cinkaroša nikad čovek, od k*rve nikad dama - stoji u objavi koji je bivši zadrugar podelio na pomenutoj socijalnoj platformi.

Republika

Foto: instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car poslao besnu poruku Aleksandri Nikolić

Podsećanja radi, zbog tetovaže na ruci koju nosi Aleksandrin novi partner, mnogi su pomislili da je reč o Filipu Caru. Međutim, Car je demantovao ove spekulacije, a zatim i otkrio da će protiv pobednice "Zadruge 6" pokrenuti sudski postupak jer mu navodno ne dozvoljava da viđa ćerkicu Leonu.

Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da razlog njenog nedolaska da živimo zajedno je sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos je neobičan isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam greške radio koje je javnost saznavala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E, pa ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom, kad je počela odugovlačiti i pravit me budalom, na kraju nije došla i tu sam skroz se s*ebao, ali našao sam neku snagu i preokrenuo sam život, treniram, zdravo živim i pripremam se za veliki sportski projekat u kojem učestvujem - istakao je Car za Pink, te nastavio:

Republika

Foto: ATA images, Instagram.com, Shutterstock

Aleksandra Nikolić brani Filipu Caru da viđa dete

- Prepodobna majka koja je već dva meseca nakon trudnoće stavila botoks i ostale estetske korekcije na svom licu išla naokolo i našla muškarca mene ne zanima, kad sam ja to sve govorio da nije normalno svi su se pravili pametni i mislili da je ona Bogom dana. A ona šutne dete osobi koja nije znala ni svoju decu vaspitati i ide okolo naokolo ili se blesi na TikTok-u i nabija muziku dok dete zatvori u sobu od dva kvadrata u kojoj je tristo stepeni! Za dete lažu, nisu u stanju niti da se jave, pošalju sliku, a kamoli da mi otvore vrata doma da vidim ćerku, čak je izjavila da ne sme ni dete na video-snimak sa mnom iz njoj poznatih razloga! Ja sam pokrenuo postupak gde tražim preko suda svoja prava, a u devetom mesecu dolazim sa porodicom u Beograd, pa se nadam da će se udostojiti da se javi mojima da vidimo ćerku! Verujte mi, ja sam i budala i loš momak i grešan i sve sam moguće, ali nisam zaslužio da mi neko uskraćuje moja roditeljska prava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading