PRVI PLES NOVOPEČENIH MLADENACA ĆE SE PREPIČAVATI! Cecin bivši ne skida osmeh s lica - evo KOJE PREZIME je uzela Jovana!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

05.09.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao u bajci!

PRVI PLES NOVOPEČENIH MLADENACA ĆE SE PREPIČAVATI! Cecin bivši ne skida osmeh s lica - evo KOJE PREZIME je uzela Jovana!

Foto: Republika

Jovana i Bogdan

Danas je u jednom ekskluzivnom restoranu u Beogradu upriličeno venčanje preduzetnika Bogdana Srejovića i misice i bivše rijaliti učesnice Jovane Ljubisavljević. Slavlje u pomenutom restoranu na Ušću je okupilo brojne poznate ličnosti koje su se pojavile kako bi čestitale mladencima i sa njima podelile radost ovog svečanog dana.

Trudna mlada otela svu pažnju prisutnih svojom toaletom

Jedna od centralnih tačaka na venčanju bila je trudna mlada Jovana, koja je svojom pojavom i toaletom plenila poglede prisutnih. Nosila je balsku haljinu koja je odisala elegancijom i glamurom, ostavljajući sve prisutne bez daha. Svima okupljenima je izmamio osmehe momenat kada je Bogdan pomagao svojoj dragoj sa haljinom.

Romantični prvi ples mladenaca

Nakon ulaska u lokal i ostalih ceremonija, mladenci su otpočeli svoj prvi ples. Grleći se i ljubeći, stvorili su veoma romantičnu atmosferu koja je oduševila prisutne goste. Par je svoj prvi ples otplesao uz duet pesme "Znam" Željka Samardžića i Kaliopi, dodatno upotpunjujući trenutak, a mlada je imala jedan specijalni zahtev, da se ne ljubi sa gostima.

Jovana ljubisavljević uzela Bogdanovo prezime, od sada je ZVANIČNO SREJOVIĆ!

Jovana Ljubisavljević je uzela Bogdanovo prezime Srejović, simbolično označavajući njihov zajednički početak kao bračni par.

Ovo venčanje je definitivno bilo jedno od onih koje će se dugo pamtiti, obogaćeno romantičnim trenucima i iznenađenjima koja su oduševila prisutne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading