ANASTASIJA PREKINULA ĆUTNJU ČIM JE SAZNALA DA CECIN BIVŠI ČEKA DETE! Evo kako je REAGOVALA, nije mogla da izdrži (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva reakcija Cecine ćerke na vest da će Bogdan Srejović postati otac!

ANASTASIJA PREKINULA ĆUTNJU ČIM JE SAZNALA DA CECIN BIVŠI ČEKA DETE! Evo kako je REAGOVALA, nije mogla da izdrži (FOTO)

Foto: Tanjug/Marko Djoković, Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Ugostitelj Bogdan Srejović i bivša misica i učesica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević, par koji je obećao večnu ljubav jedno drugom, nedavno je potvrdio vesti da će uskoro postati roditelji. Naime, Jovana je na svom Instagram profilu objavila fotografiju ultrazvuka, najavljujući dolazak novog člana porodice Srejović. Ova lepa vest izazvala je reakciju Anastasije Ražnatović, ćerke pevačice Svetlane Cece Ražnatović koja je svojevremeno sa Bogdanom bila u vezi.

Iako su se Ceca i Bogdan rastali 2022. godine, Anastasija nije krila koliko joj je biznismen drag, još dok je bio deo njenog majčinog života. S obzirom na to da su Ceca i Bogdan zadržali prijateljski odnos nakon raskida, Anastasiji je među prvima lajkovala Jovavinu današnju objavu o dolasku prinove.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović reagovala na prinovu Cecinog bivšeg

Reakcija mlade Ražnatovićeve na srećne vesti bila je iskrena i puna emocija, jasno pokazujući da su Cecine reči nakon raskida sa Bogdanom bile iskrene.

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - istakla je pevačica nakon raskida sa Srejovićem.

Podsećanja radi, Jovana Ljubisavljević, bivša misica i učesnica rijalitija "Zadruga", nedavno je stupila u brak sa ugostiteljem Bogdanom Srejovićem, a danas je putem društvene mreže Instagram potvrdila da je u četvrtom mesecu trudnoće, o čemu je Republika nedavno ekskluzivno pisala.

 

 

Iako se par trudio da vest o blagosvlenom stanju neko vreme sakrije od znatiželjne javnosti, stomačić koji se nazirao na fotografijama sa venčanja ih je odao.

Ljubav rađa ljubav! Beba dolazi - stoji u objavi bivše zadrugarke koju je podelila na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading