EKSKLUZIVNE FOTKE VENČANJA IZ BAJKE! Jovana kao prava princeza, Cecin bivši SVE IZNENADIO OVIM POSTUPKOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u svadbu o kojoj će se dugo pričati!

EKSKLUZIVNE FOTKE VENČANJA IZ BAJKE! Jovana kao prava princeza, Cecin bivši SVE IZNENADIO OVIM POSTUPKOM! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica realiti šou programa "Zadruga," udala se pre mesec dana u Gračanici za poznatog beogradskog ugostitelja Bogdana Srejovića.

Danas su Jovana Bogdan i  priredili svečanu svadbenu proslavu za brojne prijatelje i članove porodice. Ceremonija se održava u popularnom prestoničkom restoranu na Ušću, koji je bio bajkovito dekorisan za ovu posebnu priliku. Svatovi su počeli da pristižu oko 17 sati, a mladi par je, nakon što su se svi okupili, pozdravio goste sa osmesima i radošću.

Trudna Jovana se odlučila za efektnu, glamuroznu venčanicu koja je mnogima delovala kao da je izašla iz bajke, dok je njen izabrani muž Bogdan, bivši dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, izabrao elegantno crno odelo. Za dodatni šarm, Bogdan je nosio sunčane naočare, koje su ga štitile od jakog septembarskog sunca. Svi prisutni su mlade i mladoženje pozdravili su ih gromoglasnim aplauzom, a brižni mladoženja je pomogao svojoj supruzi sa šlepom venčanice koji je pravio poteškoće jer se vukao po podu.

Vredno je napomenuti da je Jovana u blagoslovenom stanju, što je javnost saznala malo nakon što je otkriveno njihovo tajno crkveno venčanje. Na intimnoj proslavi koju su organizovali za najbliže, otkrili su da očekuju dečaka. Proslava je bila prepuna radosti i emocija, a atmosfera u restoranu je bila ispunjena srećom i veseljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

05.09.2024 18:56

Jovana izgleda baš kao princeza. Lepo, elegantno, otmeno a Jovana nam je uvek pokazivsla svoj otmeni stav kad je moda u pitanju. Jovana i Bogdan su lepi i dobri ljudi i želim im mnogo ljubavi, uspeha i sreće u životu .