KONAČNO IZAŠAO IZ ILEGALE! Bivši rijaliti učesnik se nakon ROBIJE povukao iz javnosti, a UHVATILI SMO GA KRAJ JOVANE JEREMIĆ!

Autor:

Zabava

29.08.2024

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam krem srpske estrade okupio se na otvaranju novog, a opet svima poznatog i dragog restorana!

KONAČNO IZAŠAO IZ ILEGALE! Bivši rijaliti učesnik se nakon ROBIJE povukao iz javnosti, a UHVATILI SMO GA KRAJ JOVANE JEREMIĆ!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Luksuzni restoran na Zvezdari pored Cvetkove pijace "The pijaca" koji nudi najlepši doživljaj u konzumiranju autentične italijanske hrane, kao i hrane iz svih delova sveta, dobio je svoju dopunu u vidu novog restorana na Bežanijskoj kosi.

Svečanom otvaranju novog mesta na Bežanijskoj kosi prisustvovale su brojne poznate ličnosti, poput oca Marka Jarića, Jovane Jeremić, Dragana Stankovića i manekenke Ivane Korab, a posebnu pažnju svih prisutnih imao je Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz. Njegovo pojavljivanje izazvalo je pravo oduševljenje, s obzirom da se dugo nije nigde pojavljivao, iz opravdanih razloga.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Gastoz

Inače, rijaliti veteran Nenad Marinković Gastoz proveo je više od dva meseca u zatvoru u Aziji, a nedavno je rešio da u javnost iznese sve detalje hapšenja, o kojem ne prestaje da se priča.

- Otišao sam da gajim travu, to je tamo legalno. Rešio sam bio da promenim život, otišao sam sa kumom da gajim travu. Došla mi je ekipa iz Srbije na Tajland, rekli su mi da im uzmem neke pečurke, ja sam im kupio pečurke, to je ilegalno tamo... Pečurke su ilegalne, trava nije! Kupiš ih u šopu - kazao je na početku.

- 70 i nešto dana sam bio u zatvoru. 115, 120 ljudi koji nisu normalni su tamo... Gledao sam čoveka koji priča sa čašom vode, svašta. Imao sam i mušku Miljanu Kulić, lik iz Italije, isti Miljana! Odmah sam upao u bandu, niko me nije maltretirao. Pet godina sam dobio zabranu da idem na Tajland. Vratio sam se kao zatvorenik - dodao je Gastoz nedavno u emisiji Ognjena Amidžića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading