OBAVILI SU TO U STROGOJ TAJNOSTI! Zavirite u intimnu proslavu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića - ČESTITKE SE SAMO NIŽU!

Autor:

Zabava

17.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka nakon razvoda nije verovala u ljubav, a onda se sve promenilo!

OBAVILI SU TO U STROGOJ TAJNOSTI! Zavirite u intimnu proslavu Jovane Jeremić i Dragana Stankovića - ČESTITKE SE SAMO NIŽU!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Nakon razvoda od Vojislava Miloševića, s kojim ima ćerku Leu, voditeljka Jovana Jeremić pronašla je sreću u vezi sa uspešnim privrednikom Draganom Stankovićem, koji je vlasnik lanca pekara. Tokom prethodne godine, Jovana je govorila o tome kako je u njenom životu prisutan poseban čovek, ali nije otkrivala njegov identitet. Međutim, nakon što su u medijima osvanule njihove zajedničke fotografije, odlučila je da svog novog partnera predstavi javnosti preko Instagrama. Na svom profilu objavila je nekoliko slika na kojima se vidi kako se ljube i plešu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jovana Jeremić

Pre nego što su te fotografije postale dostupne, mnogi su bili radoznali u vezi sa Jovaninim ljubavnim životom, ali nije bilo uspeha u pronalaženju informacija dok ona sama nije odlučila da podeli detalje o svojoj novoj vezi. Od samog početka, Jovana nije krila da je njen partner stariji od nje. Otkrila je da je Dragan stariji 14 godina, što je mnoge iznenadilo. Dragan Stanković je rođen u avgustu 1976. godine i trenutno ima 48 godina, dok je Jovana krajem oktobra prošle godine napunila 33 godine.

 


Jovana često objavljuje fotografije na kojima su srećni i nasmejani, a poslednja objava popularne voditeljke oduševila je sve fanove poznatog para. Na fotografiji koja je ovekovečila proslavu njihove ljubavi, voditeljka se osamila i uživala u strasnom zagrljaju svog dragog. Na sebi je imala kompletić boje breskve i zelene štiklice, a Dragan je nosio belo odelo.
- Zauvek ćemo ostati ovako. Volim svog lava - napisala je voditeljka na pomenutoj društvenoj mreži, a čestitke nisu prestajale da se nižu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading