"OČI NAM SVE GOVORE!" Jovana Jeremić NIKAD EMOTIVNIJA, uputila OVE REČI svom izabraniku!

Autor:

Zabava

27.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živi svoje snove!

"OČI NAM SVE GOVORE!" Jovana Jeremić NIKAD EMOTIVNIJA, uputila OVE REČI svom izabraniku!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić, poznata domaća voditeljka, juče je organizovala posebnu, raskošnu proslavu povodom rođendana svoje ćerke Lee. Proslava je održana u Grockoj, u vili koju je za ovu priliku pripremio Jovanin sadašnji dečko, biznismen i kralj hleba, Dragan Stanković.

Voditeljka je na svom Instagram profilu kasnije objavila fotografiju sa dečkom, biznismenom Draganom Stankovićem, a fotografija je nastala na pomenutoj proslavi.

 

 

- Moja ljubav i moja duša. Duša moje duše. Hvala ti za sve, ljubavi moja. Oči nam govore sve, ali kad smo zajedno, samo napred idemo - stoji u opisu fotografije.

Kroz svečanu proslavu rođendana male Lee, Jovana Jeremić je još jednom pokazala svoju posvećenost kao majka, uz podršku svog partnera i prisutnih gostiju. Ova raskošna proslava sigurno će ostati dugo u sećanju kako malene Lee, tako i svih prisutnih na ovom događaju.

Podsećamo, tokom protekle godine, poznata voditeljka je govorila da postoji muškarac koji je osvojio njeno srce, ali nije želela da otkriva njegov identitet. Ipak. nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Jovana I Lena

Ipak, i pre toga mnogi su se interesovali za Jovanin ljubavni život, ali bezuspešno, sve dok sama nije obelodanila detalje svoje nove ljubavne romanse.

On samog početka, Jovana nije krila da je reč o starijem gospodinu. Ona je priznala da je Dragan od nje stariji 14 godina, a mnogi su ostali iznenađeni zbog te informacije. Naime, Stanković je rođen avgusta 1976. godine, dok je Jovana krajem oktobra prošle godine napunila 33.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading