VELIKO SLAVLJE POVODOM ĆERKE U VILI U GROCKOJ! Jovana i Dragan nikad emotivniji, a ovako je REAGOVAO VODITELJKIN BIVŠI MUŽ!

Autor:

Zabava

26.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslava dostojna princeze!

VELIKO SLAVLJE POVODOM ĆERKE U VILI U GROCKOJ! Jovana i Dragan nikad emotivniji, a ovako je REAGOVAO VODITELJKIN BIVŠI MUŽ!

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Dragan i Jovana

Jovana Jeremić, poznata javna ličnost, voditeljka i bivša supruga Vojislava Miloševića, danas je organizovala raskošnu proslavu povodom rođendana svoje ćerke Lee. Proslava je održana u Grockoj, u vili koju je za ovu priliku pripremio Jovanin sadašnji dečko, kralj hleba Dragan Stanković.

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Jovana i Lea

Lepotica u roze haljinici

Mala Lea je na proslavi zablistala u predivnoj roze haljinici, upotpunjenoj minijaturnim štiklicama. Posebnu pažnju privukao je detalj na njenom licu - iscrtana mala sirena, koji je doprineo njenom izgledu kao prave princeze.

Detalji koji su oduševili goste

Dvorište vile bilo je ukrašeno ogromnim balonom ispunjenim malim roze balonima, stvarajući bajkovitu atmosferu. Pored toga, Lea je dobila i trambolinu u obliku dvorca, što je dodatno oduševilo sve prisutne.

Emotivna izjava

Jovana Jeremić je u jednom intervjuu podelila emotivne reči o svom prvom braku, ističući da je njen bivši suprug ponosan na nju. Takođe je izrazila žaljenje što njena pokojna svekrva nije prisutna da vidi kako se Jovana i Lea sada osećaju. Da podsetimo, Jovana je već prethodno obeležila rođendan male Lee i to u restoranu sa bivšim mužem Vojislavom Miloševićem i sadašnjim dečkom Draganom Stankovićem.

Foto: Instagram/Jovana Jeremić

Dragan, Jovana, Lea, Vojislav

Kroz svečanu proslavu rođendana male Lee, Jovana Jeremić je još jednom pokazala svoju posvećenost kao majka, uz podršku svog partnera i prisutnih gostiju. Ova raskošna proslava sigurno će ostati dugo u sećanju kako malene Lee, tako i svih prisutnih na ovom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading