LUNA U SUZAMA ZBOG MARKA MILJKOVIĆA! Evo šta se dešava u njenom domu! Rasrave se vode svakodnevno zbog jedne stvari!

Autor:

Zabava

26.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Njen tata i Marko su pokušali da joj objasne da će učiniti sve da ne ode u zatvor i da neće ostati sama!

LUNA U SUZAMA ZBOG MARKA MILJKOVIĆA! Evo šta se dešava u njenom domu! Rasrave se vode svakodnevno zbog jedne stvari!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Dragan Kadić

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv Marka Miljkovića zbog sumnje da je 13.maja pod dejstvom alkohola pokušao da napadne policajca koji je zadobio lakšu telesnu povredu. Tužilaštvo je potom donelo odluku da se Miljković osudi na sedam meseci zatvora, a kako prenose mediji, Marko sa svojim advokatom planida da uloži žalbu na ovaj predlog i za sada ne želi da se izjasni krivim. 

Sve najteže pada njegovoj supruzi Luni Đogani, koja ne želi da on bude iza rešetaka. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

 

- Marko ne pokazuje bilo kakvu zabrinutost zbog haosa koji može da se desi, ali je Luna baš plašena, ne može da zamisli da joj je muž u zatvoru. Kada su saznali za optužni predlod suda, Đoganijeva je počela da plače. Molila je Marka da ne ostavlja nju i decu. Marko, kao i njen tata pokušali su da joj objasne da će učiniti sve da Marko ne ode u zatvor i da neće ostati sama - priča izvor za Star.

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs,ST/Dragan Kadić

Marko Miljković, Gagi Đogani i Luna Đogani

 

Inače, Ed Širan je 17. avgusta, u Beogradu na Ušću priredio nezaboravan koncert koji će beogradska publika dugo pamtiti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, TV Pink/printscreen, shutterstock

Marko Miljković i Luna Đogani

 

Među brojnim obožavaocima, našla se i Luna Đogani, koja je uživala u hitovima velike muzičke zvezde zajedno sa dečkom svoje majke Anabele, Andrejem Atijasom i mlađom sestrom Blankicom, dok je Marko Miljković ovog puta izostao iz društva.

Atmosfera je bila fantastična, svi su pevali uglas, a Širan je dodatno oduševio kada se pojavio u majici sa natpisom "Beograd". Luna je uživala u svakom trenutku, a "You are the reason" (Ti si razlog) pesma ju je potpuno raznežila, jer ju je posvetila ćerkama, pa se rasplakala i objavila potresan snimak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading