PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MARKA MILJKOVIĆA!

Autor:

Zabava

13.08.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Lune Đogani sumnjiči se da je pokušao da napadne službeno lice!

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MARKA MILJKOVIĆA!

Foto: ST/Tamara Pavišić/Nebojša Mandić

Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podneo je optužni predlog protiv Marka Miljkovića (41) iz Brusa zbog incidenta koji se dogodio 13. maja u službenim prostorijama PS Novi Beograd na Bulevaru Mihajla Pupina broj 165. Miljković se sumnjiči da je, u alkoholisanom stanju, napao jednog policijskog službenika i pokušao da napadne drugog.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Marko Miljković

- M. M. sumnjiči se da je pokušao da napadne službeno lice PS Novi Beograd, policijskog službenika raspoređenog na obavljanju poslova na prijemu i zadržavanju lica D. M., a napao policijskog službenika PS Novi Beograd oštećenog D. M. prilikom vršenja službene dužnosti - pomoćnika vođe smene i naneo mu laku telesnu povredu, na taj način što je po dolasku u službene prostorije PS Novi Beograd nakon zadržavanja vređao policijske službenike, pa kada su ga doveli do kasete gde su bile njegove lične stvari da bi uzeo mobilni telefon, podigao je desnu ruku i krenuo podignutom rukom ka oštećenom D. M., zbog čega ga je isti uhvatio za desnu ruku i okrenuo ka zidu radi dovođenja u položaj za vezivanje. Potom, kad je oštećeni D. M. krenuo ka njegovoj levoj ruci, uhvatio ga je za mali prst desne ruke, koji je stegao, zbog čega je oštećeni D. M. ruku izvukao, a zatim ga uhvatio za zglob leve ruke i doveo njegovu levu ruku u položaj za vezivanje, čime je oštećenom D. M. naneo lake telesne povrede u vidu uvrnuća - uganuća mekih tkiva malog petog prsta desne šake, nakon čega je savladan, te su mu stavljene službene lisice, čime je okrivljeni izvršio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti - saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da Treći osnovni sud u Beogradu okrivljenog M. M. oglasi krivim i da ga za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti i osudi na kaznu zatvora u trajanju od tri meseca, a da ga za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti osudi na kaznu zatvora u trajanju od šest meseci, te da ga osudi na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od sedam meseci, u koju kaznu će se uračunati vreme koje je proveo u zadržavanju, koje mu se računa od 14. maja od 00.50 kada je uhapšen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading