LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ OTKRILI SVE O ULASKU U ELITU 8! Fanovi napravili HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko je imao i poruku za sve koji prate Lunu i njega!

LUNA ĐOGANI I MARKO MILJKOVIĆ OTKRILI SVE O ULASKU U ELITU 8! Fanovi napravili HAOS na društvenim mrežama! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković posvetili su se maksimalno porodično životu i snimanju vlogova za svoj Jutjub kanal, a kako se bliži početak nove sezone rijalitija Elita, mnoge zanima da li će se naći na imanju u Šimanovcima još jednom. 

Fanovi popularnog para na društvenim mrežama redovno u komentarima traže da se Luna i Marko oglase i kažu da li će ih gledati u Eliti 8 od septembra, kako bi i sami bili mirni.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani

 

Ekipa portala Republika stupila je u kontakt sa Markom Miljkovićem, koji je samo pozdravio fanove, ne želeći previše da detaljiše o potencijalnom ulasku.

- Jel takva situacija? E pa mogu samo da vam kažem da pozdravite naše fanove i to je to. Ostalo ne bih komentarisao - kratko je poručio Lunin suprug.

Foto: Printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković sa decom

 

Podsetimo, Luna i Marko venčali su se 18. maja 2021. i od tada uživaju u porodičnom životu s ćerkama Miom i Lanom. Osim uspešne karijere na društvenim mrežama, par je pokazao da je moguće održati ozbiljnu vezu i brak nakon rijalitija, što je retkost u svetu rijaliti-zvezda.

Foto: Instagram.com

Luna Đogani

 

Inače, Marko Miljković, poznata ličnost iz rijaliti sveta, našao se u centru pažnje nakon što je uhapšen zbog incidenta sa komšijama i napada na policajca. Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo optužni predlog protiv Miljkovića (41) zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju napao policijskog službenika i pokušao da napadne još jednog.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading