LUNA ĐOGANI PODELILA SREĆNE VESTI! Organizovana velika proslava, dugo je razmišljala kako ovo da saopšti! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu Marka Miljkovića i Lune Đogani.

LUNA ĐOGANI PODELILA SREĆNE VESTI! Organizovana velika proslava, dugo je razmišljala kako ovo da saopšti! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Luna Đogani i Marko Miljković

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", obratila se svojim pratiocima putem Instagram naloga kako bi podelila radostan događaj - njenoj mlađoj ćerki Lani danas je deseti mesec. Emotivna poruka koju je Luna uputila pratiocima odražava njen ponos i ljubav prema svojoj porodici.

- Moja beba danas puni deset meseci - napisala je Luna Đogani putem svog Instagram storija.

Nakon što je Lana stigla na svet, Luna je priznala da se plašila reakcije svoje starije ćerke, Mie. Međutim, nakon njihovog susreta, Luna je podelila da je Mia prema svojoj sestri iskazala toliku ljubav i pažnju da je to oduševilo celu porodicu. Luna je istakla da je bila zabrinuta, ali da je sada uverena da je donela najbolju moguću odluku i da je Mia dobila najboljeg prijatelja za ceo život.

Ova porodična priča o slavlju desetog meseca Lane, kao i o Miinoj ljubavi prema sestri, pokazuje koliko je važno podržavati i negovati međusobne odnose unutar porodice. Luna je otvoreno podelila svoje emocije sa svojim pratiocima, ističući važnost ljubavi i podrške među članovima porodice.

Podsećanja radi, Luna i Marko venčali su se 18. maja 2021. i od tada uživaju u porodičnom životu s ćerkama Miom i Lanom. Osim uspešne karijere na društvenim mrežama, par je pokazao da je moguće održati ozbiljnu vezu i brak nakon rijalitija, što je retkost u svetu rijaliti-zvezda.

Luna i Marko Miljković imaju razloga za slavlje, a ova porodična priča o ljubavi i radosti inspiriše mnoge da cene i neguju svoje porodične odnose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading