ŠOK OGLAŠAVANJE LUNE ĐOGANI: Marko MIljković dobio OPTUŽNICU, a njegova supruga uradila OVO!

Autor:

Zabava

13.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani iznenadila sve na Instagramu!

ŠOK OGLAŠAVANJE LUNE ĐOGANI: Marko MIljković dobio OPTUŽNICU, a njegova supruga uradila OVO!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marko Miljković, poznata ličnost iz rijaliti sveta, našao se u centru pažnje nakon što je uhapšen zbog incidenta sa komšijama i napada na policajca. Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je podneo optužni predlog protiv Miljkovića (41) zbog sumnje da je u alkoholisanom stanju napao policijskog službenika i pokušao da napadne još jednog.

Incident se dogodio 13. maja u službenim prostorijama PS Novi Beograd, kada je Miljković, prema optužnici, fizički napao policajca prilikom pokušaja vezivanja.


Nakon podizanja optužnice, Marko se kratko obratio medijima izjavom da nije upoznat sa situacijom, dok se njegova supruga Luna Đogani nije oglašavala. Međutim, na društvenim mrežama je primećena njenja poslednja objava koja je privukla pažnju javnosti i podeliula snimak Novaka Đokovića.
Republika

Foto: Instagram.com

Luna Đogani podelila snimak Novaka Đokovića

 


Prema informacijama, Marko je priveden nakon sukoba sa komšijama, a sam je snimio video klip koji detaljno opisuje sukob sa komšijama. U njemu je naveo da su komšije bacale đubre na njegovu terasu, nakon čega je on reagovao bacanjem jaja u njihov stan. Nakon razgovora sa policijom, Marko je odveden u Urgentni centar, a potom i u duševnu bolnicu "Laza Lazarević", gde je trebalo da obavi razgovor sa psihijatrom. Prema navodima domaćih medija, Marku je određeno 48 sati zadržavanja zbog napada na službeno lice.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo da se Marko Miljković proglasi krivim za krivično delo ometanja službenog lica u vršenju službene dužnosti i osudi na kaznu zatvora u trajanju od sedam meseci, pri čemu bi se uračunalo vreme provedeno u zadržavanju od dana hapšenja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading