ŠOK, SANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU SOPSTVENE DECE! Bivša zadrugarka DOBILA PRIJAVU I ZABRANU, hitno se oglasila!

Autor:

Zabava

19.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti takmičarka nije ni slutila da ovo može da joj se dogodi!

ŠOK, SANDRA SUBOTIĆ PRIJAVLJENA ZA EKSPLOATACIJU SOPSTVENE DECE! Bivša zadrugarka DOBILA PRIJAVU I ZABRANU, hitno se oglasila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić veoma je aktivna na društvenim mrežama i često deli trenutke iz svog privatnog života sa pratiocima. Nedavno je naišla na ozbiljan problem nakon što je objavila snimak sa svojom decom, ćerkom Magdalenom i sinom Jovanom.

Naime, Aleksandra je na svom Instagram nalogu podelila video u kojem se pojavljuje u kupaćem kostimu zajedno sa svojim naslednicima. Ovaj snimak, iako je verovatno bio zamišljen kao simpatičan prikaz porodičnih trenutaka, izazvao je ozbiljne reakcije među korisnicima društvenih mreža. Mnogi su je prijavili zbog navodne eksploatacije dece, što je dovelo do toga da se Aleksandra hitno oglasi i pruži objašnjenje o situaciji.

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Sandra Subotić stori

- 3.000.000 pregleda za manje od 24h. Uklonjeno?! Zbog čega?! Zaista izbegavam da iznosim svoje stavove putem Instagrama, ali sada moram... Grupa poremećenih ličnosti me je prijavila za s*ksualnu eksplataciju dece jer se ja na svom snimku, sa svojom decom u kupaćem kostimu nalazim u okolini bazena na mestu u kojem letujem! Još je i naznačeno u samom opisu videa o čemu se radi - napisala je Aleksandra vidno izrevoltirana, pa dodala:

- Ima li tu nešto nastrano, poremećeno ili čudno? Na videu nema - ali ima svuda oko nas, a naročito iza tastature! To su mizerne i zle ličnosti koje jede i ubija činjenica da postoji jedna mlada žena koja ima dvoje dece, uspešna je u svom poslu, a na sve to još i riba. A onda zamislite kada se okrenu oko sebe, pa pogledaju prvo sebe onako gadne i pune zlobe, osujećene sa svojim mizernim životima bubašvaba. Onda im ta jedna moždana vijuga, koja im je ostala u glavi, proradi, pa kao reše: "Mi ćemo njoj da zagorčamo život sada" - rekla je bivša zadrugarka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading