ŠAMARAO JE PRED CELIM AUTOBUSOM! Nakon stravičnog prebijanja oglasila se Tara Simov - JEZIV SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST!

Autor:

Zabava

16.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično osudila je društvo koje prećutno podržava nasilje!

ŠAMARAO JE PRED CELIM AUTOBUSOM! Nakon stravičnog prebijanja oglasila se Tara Simov - JEZIV SNIMAK ISPLIVAO U JAVNOST!

Foto: Printscreen

Na jednoj Instagram stranici pojavio se uznemirujuć snimak nasilja na kojem muškarac udara pesnicom devojku pred očima putnika. Snimak prikazuje svađu između njih dvoje, koja ubrzo prelazi u pretnje i povike.

Dok putnici mirno sede ili stoje, muškarac ustaje i udara pesnicom u zaštitnu pregradu, neposredno ispred devojčine glave, a zatim je udario i direktno u glavu. I pored toga što su putnici sve to posmatrali, nijedan nije intervenisao. Vozač autobusa nastavio je uredno vožnju, dok je neko bez ikakve reakcije samo snimao ovu nakaradnu situaciju. Snimak je objavljen na Instagram stranici koja prati svakodnevna dešavanja u zemlji, uz opis "Linija 18 sinoć".

Povodom ove situacije se oglasila i bivša zadrugarka Tara Simov, koja je imala oštru osudu prema društvu koje nemo afirmiše nasilje.

Foto: instagram.com/_tarasimov

Stori Tare Simov

- Pa kakva god da je i štagod da mu je rekla, mogao je i on njoj isto tako da kaže, a ne da je šamara pred celim autobusom, ali hajde to na stranu, što niko nije mangupčini pokazao gde mu je mesto?! - izrazila je svoj šok Simova.

Podsećanja radi, bivša učesnica rijalitija "Zadruga", i sama je bila žrtva nasilja, i brutalno je pretučena od strane svog sada već bivšeg partnera i oca svog deteta, Danila Raičevića. Snimak jezivog nasilja starleta je podelila javno na društvenoj mreži Instagram, gde je otkrila da je mesecima unazad trpela fizičko i psihičko zlostavljanje.

Nakon što je objavila niz uznemirujućih fotografija i video-zapisa, Simova je šokirala javnost još jednim snimkom na kojem se vidi kako Raičević divljački razvaljuje vrata njenog stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading