SAMO 4 MESECA NAKON ROĐENJA ĆERKE ALEKS IMA POVOD ZA SLAVLJE! Svi su znali da nije sama - U medijskoj ilegali OBJAVILA RADOSNE VESTI

Autor:

Zabava

17.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija Zadruga 6 nikad emotivnija!

SAMO 4 MESECA NAKON ROĐENJA ĆERKE ALEKS IMA POVOD ZA SLAVLJE! Svi su znali da nije sama - U medijskoj ilegali OBJAVILA RADOSNE VESTI

Foto: Instagram.com

Nekadašnji zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su postali roditelji, a njihova ćerkica dobila je ime Leona. O njihovom odnosu se u poslednje vreme mnogo spekulisalo, s obzirom na to da su proteklih meseci prolazili kroz brojne svađe i raskide. Ipak, Aleksandra je nedavno otkrila u kakvim su trenutno odnosima.

Na svom Instagram profilu, Aleksandra je prozvala žene koje se navodno mešaju u njen odnos sa Filipom i poručila im da nikada u životu neće ostati sama, što je i dokazala u praksi. Pobednica rijalitija "Zadruga 6" sada uživa u društvu svojih prijatelja, svoje majke Slovenke Lunis, ali najviše u društvu svoje mezimice Leone, od koje se gotovo ne odvaja.

Aleks je sa svojim fanovim putem društvenih mreža podelila radost koju oseća kao majka, a danas je za nju poseban dan, kada njena mezimica Leona Car puni 4 meseci. Ovaj srećan dan je proslavila ručkom - Cezar salatom, u kojoj je uživala sa svojim prijateljem, a poruke čestitki i podrške nisu prestajale da se nižu.

Njihova priča pokazuje kako se kroz sve izazove i neizvesnosti, Aleksandra uspela da pronađe sreću u ulozi majke i u svojim bliskim odnosima sa porodicom i prijateljima.

Međutim, mnogi se pitaju gde je i šta sada radi Filip Car i zašto se makar ovog posebnog dana bije našao sa Aleksandrom kako bi eventualno sredili svoj odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading