ZLOUPOTREBLJENE FOTOGRAFIJE BIVŠE ZADRUGARKE! Sve procurilo na TikToku, ona digla UZBUNU!

Autor:

Zabava

04.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka hitno reagovala.

ZLOUPOTREBLJENE FOTOGRAFIJE BIVŠE ZADRUGARKE! Sve procurilo na TikToku, ona digla UZBUNU!

Foto: printscreen rtv pink

Nadežda Biljić

Pevačica Nadežda Biljić nedavno je javnosti saopštila da se ona i njen suprug Toma Panić suočavaju sa velikim problemom. Njih dvoje, koji uživaju u skladnoj vezi i zajedno odgajaju sina Longa, nedavno su postali žrtva prevare putem društvene mreže TikTok. Naime, Nadežda je putem svog Instagram naloga upozorila pratioce da postoje lažni profili na TikToku koji koriste njen identitet kako bi prevarili ljude i profitirali.

Nadežda je sa svojim pratiocima podelila fotografiju prepiske u kojoj se vidi da neko koristi njen identitet i fotografiju kako bi kontaktirao ljude na društvenim mrežama i nudio im mogućnost onlajn zarade. Ovakve prevare su postale sve učestalije, te je pevačica apelovala na svoje pratioce da prijave lažne profile i da ne nasedaju na ovakve prevare.

- Dragi moji, na TikToku imate lažne profile, a jedan od njih koristi moj identitet kako bi prevario ljude i profitirao! Ovakve stvari nemaju veze ni sa mnom ni sa Tomom, prijavite profil i ne nasedajte! - upozorila je Nadežda svoje pratioce na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nadežda Biljić

Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da su Nadežda i Toma nedavno preuzeli zajednički rad, s obzirom na to da Toma sada vodi brigu o karijeri svoje partnerke. Nadežda je nedavno objavila i da od sada na nastupe ide samo sa svojim bendom, jer ne želi da učestvuje u skrnavljenju muzike, što je takođe izazvalo značajnu pažnju medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading