PROCURILA TAJNA LISTA ZABRANJENIH NA PINKU! Zbog skandala na televiziji zauvek im ZATVORENA vrata, ovo se ne zaboravlja!

Autor:

Zabava

30.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su učesnici koje više nećemo gledati na malim ekranima!

PROCURILA TAJNA LISTA ZABRANJENIH NA PINKU! Zbog skandala na televiziji zauvek im ZATVORENA vrata, ovo se ne zaboravlja!

Foto: ST/N. Pančić

"Elita 7" je završena, ali već se najavljuje "Elita 8", unoseći uzbuđenje među obožavaoce rijalitija. Ipak, neki poznati učesnici više neće imati priliku da se takmiče u novim sezonama, budući da su se našli na crnoj listi televizije Pink. Marko Osmakčić, Paula Hublin, Monika Horvat, Dorotea Jovanović, Marko Miljković, Vladimir Tomović, Jelena Krunić i Vuk Mob su među onima čije se učešće više neće videti u budućim formatima ovog popularnog rijalitija.

Dorotea Jovanović, pre "Zadruge 2" relativno nepoznata javnosti, brzo se istakla svojim učešćem u rijalitiju. Njen sukob sa voditeljkom Dušicom Jakovljević ostao je zapamćen, posebno nakon što je Dorotea iznela optužbe na račun produkcije nakon izlaska iz "Zadruge".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dorotea Jovanović

 

Vladimir Tomović je takođe bio u centru pažnje, čak odlazeći na suđenje s Pinkom zbog navodnog nepoštovanja ugovora, što je rezultiralo njegovom diskvalifikacijom iz rijalitija.

Republika

Foto: E-Stock

Vladimir Tomović

 

Još jedan incident koji je šokirao gledaoce bio je okršaj repera Vuka Moba s Dušicom Jakovljević, tokom kojeg je ona tvrdila da ju je fizički napao tokom reklamnog bloka u emisiji.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vuk Mob

 

Marko Osmakčić je šokirao javnost lažiranjem očeve smrti da bi napustio rijaliti "Zadruga". Njegova porodica je navodno bila uključena u ovu prevaru, što je izazvalo veliku pažnju medija i gledalaca.

Republika

Foto: Printscreen Instagram/markoosmakcic

Marko Osmakčić

 

Ovi skandali, kontroverze i sukobi su samo neki od primera koji su obeležili elitni rijaliti i doprineli njegovoj popularnosti među publikom koja prati svaki korak učesnika, čekajući nove preokrete i dramu koja prati ovo uzbudljivo takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Trsha

30.07.2024 13:24

da da cim istina izadje na videlo njih zabranjuju, a ostali koji trpe nepravdu, ucene, ...a drugi imaju sve privilegije i povlastice. Nepravda vlada, "ili si lav ili si plen"!!!