JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAPOKON OBELODANILA ISTINU O TAJNOM VENČANJU: Sve je bilo isplanirano do detalja, objavljeni specijalni kadrovi!

Autor:

Zabava

01.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević otkriva detalje tajnog venčanja s Bogdanom Srejovićem u manastiru!

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAPOKON OBELODANILA ISTINU O TAJNOM VENČANJU: Sve je bilo isplanirano do detalja, objavljeni specijalni kadrovi!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

Bivši dečko muzičke zvezde Cece Ražnatović Bogdan Srejović i bivša zadrugarka i voditeljka Jovana Ljubisavljević izabrali su Manastir Gračanica kao lokaciju za svoje tajno venčanje.

Jovana je nedavno objavila fotografije s venčanja na Instagram profilu, otkrivajući detalje iz njihovog specijalnog dana. Kadrovi su ostavili njene pratioce bez daha, prikazujući Jovanu u elegantnoj venčanici, s otvorenim leđima, ukrašenoj šnalicama s biserima. Posebnu pažnju privukao je i njen bidermajer, sačinjen od belih ruža, koji je upotpunjavao njen izgled.

Ovo tajno venčanje izazvalo je veliku pažnju javnosti, budući da su Jovana i Bogdan uspeli da sačuvaju privatnost i iznenade mnoge svojom odlukom.

 

 

Osim toga, sam izbor Manastira Gračanica za venčanje dodatno je naglasio značaj ovog događaja, dajući mu posebnu duhovnu dimenziju i simboliku. S obzirom na to da Manastir Gračanica predstavlja jedno od najznačajnijih verskih mesta, ovo venčanje je poprimilo dodatnu težinu i značaj za mladi par.

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović su izborom lokacije i detaljima sa venčanja privukli veliku pažnju javnosti, a njihova ljubavna priča i tajni obred u Manastiru Gračanica ostavili su snažan utisak na sve koji prate njihovu romantičnu priču.

- Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguće misija. Volimo vas - napisala je Jovana nedavno na Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading