SVE OČI UPRTE U TRUDNIČKI STOMAK JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Misica objavila prvi snimak, fanovi je zatrpali porukama!

Autor:

Zabava

23.07.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević spremna da podeli lepe vesti.

SVE OČI UPRTE U TRUDNIČKI STOMAK JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Misica objavila prvi snimak, fanovi je zatrpali porukama!

Foto: Shutterstock, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Misica Jovana Ljubisavljević i ugostitelj i biznismen Bogdan Srejović izrekli su sudbonosno "da" 20. jula u manastiru Gračanica, daleko od očiju javnosti. Venčanje je bilo intimno, okupljajući samo najbliže članove porodice i prijatelje, ali su mladenci nakon dva dana počeli da dele slike i snimke sa ovog važnog događaja.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti je činjenica da je Jovana tokom fotografisanja u venčanici pažljivo skrivala trbuščić rukama, što je podstaklo spekulacije o mogućoj trudnoći. Mnogi su primetili da se stomak nazire ispod venčanice, što je dodatno podgrejalo glasine o blagoslovenom stanju mlade. Kako je Republika saznala, Jovana je već zakoračila u treći mesec trudnoće, ali do četvrtog meseca nije želela da deli ovu vest sa javnošću.

 

- Presrećni su, Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja, ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke - govori za Republiku izvor blizak paru.

Reakcije na društvenim mrežama nisu izostale, a mnogi pratitelji su primetili naznake trudnoće na slikama sa venčanja. Javnost s nestrpljenjem očekuje Jovanin komentar na temu trudnoće, pa i nove detalje, pol deteta, Bogdanovu reakciju i slično.

- Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - istakla je Ljubisavljevićeva nedavno za Republiku u emisiji "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading