JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ SE OGLASILA NAKON VENČANJA: Otkrila šta se dešava u PORODIČNOM DOMU sa Bogdanom!

Autor:

Zabava

23.07.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević nakon intimne ceremonije sa Bogdanom Srejovićem, se oglasila na društvenoj mreži!

JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ SE OGLASILA NAKON VENČANJA: Otkrila šta se dešava u PORODIČNOM DOMU sa Bogdanom!

Foto: pixabay.com, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je zakoračila u novu fazu svog života udajom za Bogdana Srejovića, ugostitelja i bivšeg dečka Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje je upriličeno u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram.

Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Jovana Ljubisavljević se sada oglasila na Instagram profilu i zahvalila se svim njenim pratiocima na čestitkama:

- Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguće misija. Volimo vas - napisala je Jovana na Instagram profilu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Ljubisavljević se oglasila nakon venčanja

 

Nakon venčanja, Bogdan i Jovana su na Instagramu objavili nekoliko fotografija koje su nastale tokom slavlja. Bogdan je prvi put javno govorio o ovom događaju i podelio sliku iz crkve, na kojoj su oboje viđeni s leđa, sa venčanim krunama na glavi.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju je informacija koja je procurila iz krugova bliskih paru. Prema saznanjima, Jovana Ljubisavljević je u drugom stanju, ali par želi strogo da čuva ovu informaciju od javnosti sve do četvrtog meseca trudnoće.

"Presrećni su. Jovana je zakoračila u treći mesec i do četvrtog meseca ne želi da to deli sa fanovima, ali to im je bila želja. Ona je stalno ponavljala da želi da ostvari u ulozi majke", otkrio je izvor za Republiku.

Ova vest je dodatno obogatila interesovanje javnosti za Jovanu i Bogdana, dok su čestitke i lepe želje pljuštale sa svih strana. Iako par želi privatnost u vezi sa trudnoćom, njihovi fanovi su nestrpljivi da saznaju više o novoj fazi njihovog života.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading