TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ ODGOVORILA NA KLJUČNA PITANJA! Njeno prvo oglašavanje rasplakalo fanove!

Autor:

Zabava

24.07.2024

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Ljubisavljević otkrila svoju tajnu na Instagramu!

TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ ODGOVORILA NA KLJUČNA PITANJA! Njeno prvo oglašavanje rasplakalo fanove!

Foto: pixabay.com, instagram.com/jovana.ljubisavljević

Jovana Ljubisavljević, bivša misica i poznata učesnica rijalitija, nedavno je stupila u brak sa Bogdanom Srejovićem, ugostiteljem i bivšim partnerom Svetlane Cece Ražnatović. Njihovo venčanje je održano u manastiru Gračanica, a slike sa crkvenog venčanja su podelili na društvenoj mreži Instagram. Jovana je za ovu svečanu priliku odabrala skromnu i svedenu venčanicu, ističući svoj jedinstveni stil i eleganciju, što je privuklo pažnju javnosti i donelo novu notu tradicionalnom venčanju.

Nakon venčanja, Jovana se oglasila na svom Instagram profilu zahvaljujući se svim pratiocima na čestitkama. Istakla je da je preplavljena lepim rečima i željama, te da se trude da odgovore svima, iako to postaje nemoguća misija. Ovim putem je pokazala zahvalnost prema svojim pratiocima i javnosti koja ju je podržala u ovom važnom životnom koraku.

- Hvala svima od srca na čestitkama, divnim željama, lepim rečima... Trudimo se svima da odgovorimo, ali to postaje nemoguće misija. Volimo vas - napisala je Jovana na Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Jovana Ljubisavljević je u drugom stanju, ali par želi strogo da čuva ovu informaciju od javnosti sve do četvrtog meseca trudnoće. Izvor blizak paru otkriva da su presrećni zbog trudnoće i da Jovana želi da ostvari ulogu majke. Ova vest je izazvala dodatnu pažnju javnosti i fanova, koji sa nestrpljenjem očekuju potvrdu ove lepe vesti od samog para.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading