DALILA DRAGOJEVIĆ ZVANIČNO DALA OTKAZ NA PINKU: Otkriveni svi detalji odlaska sa televizije! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević potvrdila da je nakon što je otišla za Ameriku dala otkaz!

DALILA DRAGOJEVIĆ ZVANIČNO DALA OTKAZ NA PINKU: Otkriveni svi detalji odlaska sa televizije! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Bivša rijaliti učesnica ,,Zadruge" Dalila Dragojević nakon završene sezone postala je voditeljka Red televizije. Međutim, Dalila je potvrdila da je dala otkaz, budući da se preselila u Ameriku, kod dečka. 

Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se snimak u kom Dalila potvrđuje da je dala otkaz, jer je donela odluku da se uputi ka Americi i posveti se porodičnom odnosu sa novim izabranikom, koji je po svemu sudeći, drži kao malo vode na dlanu. 

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević sa novim dečkom

 

- Dala sam otkaz na poslu, ne mogu toliko ostati ovde, a da ne radim ništa... Ovde smem biti šest meseci - ispričala je Dalila o otkazu na televizije Pink

Ceo snimak koji je postao viralan na društvenoj mreži Instagram možete pogledati u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević nedavno je napustila Srbiju i preselila se u Ameriku gde živi sa novim dečkom, Markom. Njih dvoje su nedavno svoje trenutke sa plaže podelili na Instagramu, gde su pokazali kako uživaju zajedno. Par se držao za ruke i trčao po pesku, a Dalila je privukla pažnju svojim izgledom u jednodelnom kupaćem kostimu, koji je istakao njene obline.

Dalila i Marko su se upoznali na društvenoj mreži TikTok, gde su zajedno igrali popularne mečeve. Marko živi i radi u Njujorku, gde je pronašao posao nosača nameštaja, koji mu je glavni izvor prihoda pored zarade na TikToku. S druge strane, Dalila dolazi kod njega svojim novcem, što pokazuje da su oboje posvećeni svojoj vezi i zajedničkom životu u Americi.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading