TA DEVOJKA JE ŽELELA DA JOJ DESINGERICA PLJUNE U USTA! Karleuša otkrila šta se zaista dešava na skandaloznim nastupima Despića!

Autor:

Zabava

23.07.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica smatra da do zabrane ne treba doći!

TA DEVOJKA JE ŽELELA DA JOJ DESINGERICA PLJUNE U USTA! Karleuša otkrila šta se zaista dešava na skandaloznim nastupima Despića!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pop diva Jelena Karleuša sinoć je oduševila publiku nastupom u jednom poznatom klubu u Budvi. Njen autfit, uski kombinezon koji je istakao njenu vitku figuru, privukao je veliku pažnju, a posebno su se istakle neobične naočare koje je nosila tokom celog nastupa.

Nezaobilazno pitanje ticalo se poteza repera Dragomira Despića Desingerice, koji je na nedavno održanom nastupu u Crnoj Gori pljunuo devojci iz publike u usta, zbog čega se oglasilo i Ministarstvo Crne Gore.

Na pitanje o kontroverznom potezu repera Dragomira Despića Desingerice, koji je pljunuo devojku iz publike, Jelena je iznela svoj stav o zabranama pevača i izvođača, ističući da svaki izvođač ima svoju publiku te da je važno da radi pametno kako bi trajao.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Moram da kažem da sam prvenstveno protiv bilo kakvih zabrana. Mislim na zabrane pevača, izvođača... To prosto ne treba da bude nešto što treba svi da priželjkujemo, najavljujemo, tražimo, zahtevamo itd... Zato što sve ima svoju publiku. Dragomir je nešto potpuno drugačije, nešto novo i smatram da ima ogroman broj ljudi koji dolaze na njegove nastupe i verovatno da tu njegovu energiju i taj njegov novi vajb i hajp, oni prepoznaju. Oni to žele. Koliko sam shvatila i videla, ta devojčica je otvorila usta. Tako da, svaka roba ima svog kupca i konzumenta i ako bude radio pametno i kako treba, trajaće - jasna je bila Jelena Karleuša, kako prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading