KARIĆ UHVAĆEN U AKCIJI NA JAHTI! Oko njega HAREM, ne zna gde će pre! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.07.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić izazvao totalnu pometnju novim snimkom.

KARIĆ UHVAĆEN U AKCIJI NA JAHTI! Oko njega HAREM, ne zna gde će pre! (FOTO)

Foto: instagram.com/karic._.stefan

Nekadašnji učesnik "Zadruge" Stefan Karić otputovao je na letovanje, odakle se redovno oglašava, a zanimljive fotografije objavljuje putem svog Instagram profila. Trudi se da zabeleži sve zanimljive trenutke, pa su tako danas osvanuli snimci sa jahte, a Karić je, kao i uvek, bio okružen lepim devojkama, koje su mu dodatno ulepšale ovo putovanje.

Međutim, kako je Stefan bio u ozbiljnoj vezi, ovi snimaci su poprilično iznenadili kompletnu javnost, a sada je jasno da je Karić stavio tačku na tu romansu, te se bacio u promet i maksimalno iskoristio leto.

 

Podsećanja radi, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, aktivno učestvuje na društvenim mrežama, gde često igra mečeve na Tiktoku sa ostalim bivšim učesnicima rijalitija. Njihova interakcija na ovoj platformi privlači pažnju gledalaca, a posebno je zanimljivo kada komentarišu dešavanja u Beloj kući. Rezultat njihovog angažmana na Tiktoku je i česta nagrada i slanje poklona od strane njihovih obožavalaca, koje kasnije mogu da unovče.

Stefan Karić, bivši zadrugar, nastavlja da intrigira javnost svojim aktivnostima na društvenim mrežama, a fanovi bi definitivno voleli ponovo ga gledati u nekom rijaliti formatu, s obzirom da je uvek uspeo da privuče pažnju i ostane do samog kraja.

Njegov otac Osman Karić jedan je od omiljenih rijaliti komentatora, a njegove emisije na TikToku uvek izazovu burne reakcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading