OVO JE BIO PRELOMNI TRENUTAK U ŽIVOTU NJENOG POKOJNOG SUPRUGA! Cipka obelodanila srceparajući snimak, fanovi je zatrpali komentarima!

Autor:

Zabava

12.07.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni pratioci u suzama.

OVO JE BIO PRELOMNI TRENUTAK U ŽIVOTU NJENOG POKOJNOG SUPRUGA! Cipka obelodanila srceparajući snimak, fanovi je zatrpali komentarima!

Foto: ATA Images, Društvene mreže

Pevačica Aleksandra Tadić, poznatija kao Cipka, nedavno se vratila na scenu nakon gubitka supruga Nebojše Jarina Stojićevića. Njih dvoje su prošli kroz dugogodišnju vezu pre nego što su se venčali u tajnosti, a Cipka je isticala da je Nebojša bio ljubav njenog života i oslonac. Njegova iznenadna smrt ostavila je pevačicu u šoku, ali nedavno se vratila poslu i održala svoj prvi nastup.

Cipka je javno pokazala koliko joj suprug nedostaje, deljenjem uspomena na njihovu zajedničku prošlost na Instagramu. Poseban datum u njihovom životu bio je još emotivniji zbog toga što su se baš tog dana verili. Pevačica je podelila snimak njihove veridbe uz reči koje svedoče o dubokoj ljubavi koju su delili.

- Ti i ja na danasnji dan, zauvek, odavde do večnosti!- napisala je Aleksandra uz snimak njihove veridbe.

 

 

Iako se još uvek oporavlja od gubitka, Cipka je odlučila da se vrati poslu, izjavljujući da je to ono što bi njen suprug želeo. Na svom prvom nastupu nakon Nebojšine smrti, izrazila je zahvalnost svojoj publici i medijima koji su poštovali njihovu privatnost, kako je to bila njihova želja. Pevačica je istakla da je Nebojša i dalje njena snaga i da je prisutan u svakom njenom koraku.

Cipka je najavila da je odlučna da ostvari sve planove i zamisli koje su imali zajedno, navodeći da je to sada njeno "moranje" kako bi ispunila Nebojšinu želju. Njen povratak na scenu predstavlja ne samo profesionalni izazov, već i lični podvig u čast ljubavi koju su delili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vkadimir

13.07.2024 16:42

Koji polusvet...Verenik ti je bio kriminalac,sa osnovnom skolom i da nije ove sramotne vlasti,koja ga je postavila na drzavnu funkcijy,vratila devedesete ,da mi deca gkedaju vas drbile neobrazovane.