LOM U STANU SLOBE RADANOVIĆA! Pevača ne skidaju sa infuzije, usledio novi PROBLEM!

Autor:

Zabava

12.07.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se zaista dešava u domu Slobe Radanovića!

LOM U STANU SLOBE RADANOVIĆA! Pevača ne skidaju sa infuzije, usledio novi PROBLEM!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, nedavno je ponovo privukla pažnju javnosti svojim iskrenim prikazom porodičnog života. Naime, kroz svoj post na društvenim mrežama, Jelena je otkrila detalje iz njihove svakodnevnice koji su izazvali simpatije njihovih fanova.Sloba je primao infuziju, dok je nepoznati mladić šišao kako mališana, tako i pevača. "Šišanje, infuzija, lom i pakovanje kod nas" - napisala je Jelena uz ovu fotografiju.

Iako je Jelena snimala ovaj trenutak, Sloba je posvećeno gledao u mališana i smeškao mu se, ne obraćajući previše pažnje na kameru. Ova scena oduševila je njihove brojne pratioce, koji prate svaki njihov korak, pa ih Jelena redovno izveštava o događanjima u njihovom životu.

Podsetimo, poznati pevač Sloba Radanović nedavno je morao da se podvrgne hirurškoj intervenciji zbog povrede ruke, a sada se suočava sa novim zdravstvenim problemom. Njegova supruga Jelena je objavila video na Instagramu na kojem se vidi kako pevač prima infuziju, a muškarac koji meri njegovu temperaturu zaključuje da će ipak moći da nastupa.

Naime, nakon ovog snimka, Jelena je kratko izjavila da je Sloba samo prehlađen, prenosi Informer.

Iako se suočava sa zdravstvenim izazovima, Sloba Radanović može računati i na podršku svojih vernih fanova, koji su veoma emotivno reagovali na njegove objave na društvenim mrežama. Njihovi ohrabrujući komentari i poruke podrške svakako će mu pružiti dodatnu snagu u ovim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading