TRUDNA ANDŽELA ADAKTAR, BOGU OBRVA SE OMAKLO?! Planirali da "naruče" još jednog sina, usledio šok-preokret!

Autor:

Zabava

12.07.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Andžela Adaktar krije trudnoću?

TRUDNA ANDŽELA ADAKTAR, BOGU OBRVA SE OMAKLO?! Planirali da "naruče" još jednog sina, usledio šok-preokret!

Foto: ST/Dragan Kadić

Adam Adaktar Andžela Adaktar

Poslednji snimak Adama Adaktara koji je procurio izazvao je brojne spekulacije među fanovima. Na snimku koji je nastao dok su Adam i njegova supruga Andžela izlazili zajedno, mnogi su primetili nešto što su protumačili kao trudnički stomak na Anđeli, što je izazvalo lavinu komentara da je možda ponovo u drugom stanju.

Adam Adaktar nedavno je javno izrazio svoje želje da njegova supruga Anđela ne bude ponovo trudna, ističući da je Andžela završila sa rađanjem dece. Izneo je i planove o eventualnom angažovanju surogat majke u nekoj drugoj zemlji, ističući da bi voleo da dobije još tri sina.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Andžela Adaktar

 

Podsetimo, Adam Adaktar je za Novu godinu poželeo "novog" sina, pa objasnio kako će se to realizovati i dodatno šokirao kompletnu javnost:

- Četiri sata je trebalo da se pripremim, mesec dana unapred smo smišljali sve, ali 4 sata spremanja, da bih došao ovde na dva sata, tako to ide. Ne verujem u Deda Mraza, ali želim da mi se ispuni sve što sam zamislio. Neka bude četvrta beba, eto. Mislio sam da ću u Srbiji prvi napraviti ono što je Marija Šerifović, ali nisam se raspitao, ne znam da li može da se naruči i pol, ja bih samo muškarce - govorio je Adaktar tada za Republiku.

Ostaje da se prati situacija i da se sačeka potvrda ili demant kako bi se razjasnilo da li će porodica Adaktar uskoro dobiti još jednog člana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading