ZAVIRITE U LUKS STAN NIKOLIJE I RELJE U GRČKOJ: Raskoš na sve strane, a sa terase POGLED na more od MILION DOLARA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

12.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Vesna Zmijanac je ćerku i zeta častila nekretninom u Atini!

ZAVIRITE U LUKS STAN NIKOLIJE I RELJE U GRČKOJ: Raskoš na sve strane, a sa terase POGLED na more od MILION DOLARA! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/instagram

Popularna pevačica Nikolija Jovanović i njen partner i kolega Relja Popović uživaju u letnjim mesecima u svom domu u Atini, koji im je poklonila Nikolijina majka, folk zvezda Vesna Zmijanac. Stan se nalazi u samom srcu grada, sa predivnim pogledom na more, koje se vidi iz skoro svakog ugla njihovog doma. Nikolija je posebno vezana za Atinu, budući da je u ovom gradu studirala, te je osećaj kao da je kod kuće. Uz to, par ima brojne prijatelje u ovom gradu, što im boravak čini još prijatnijim.

Kako se može videti na fotografijama koja je svojevremeno objavila na društvenoj mreži Intagram, prostrani stan Nikolije i Relje većim delom je u staklu, pružajući im prelep pogled na okolinu. Enterijer je prvobitno bio opremljen prelepim stilskim nameštajem, ali je mladi par nedavno odlučio da napravi neke promene.

Ipak, ono što ih najviše raduje jeste dvorište zgrade u kojoj se nalazi njihov stan, sa prelepim bazenom okruženim zelenilom. Takođe, ogromna terasa uređena u grčkom stilu pruža im dodatni prostor za relaksaciju i uživanje u prelepom pogledu.

Podsećanja radi, Nikolija Jovanović nedavno je otvoreno progovorila o svojim iskustvima sa estetskim korekcijama, izražavajući kajanje zbog nekih od njih.

- Prva stvar koju sam uradila su grudi. Imala sam kompleks, bila sam ravna kao daska. U dvadesetim mi je operacija pomogla da se osećam dobro u svom telu, ali sada u tridesetim, da mogu da vratim vreme, nikad ne bih ugradila silikone. Nemojte mi reći da to sada mogu da promenim, to bi zahtevalo mnogo ožiljaka - otkrila je svojevremeno na svom TikToku i nastavila nabrajanje:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nikolija se kaje zbog estetskih korekcija

- Druga glupost koju sam napravila, ali sam ispravila su usta. Moja divna, prelepa usta sam uradila zbog mode koja traje i dan danas. Tada je bilo samo trajnih operacija usana i ona su se vremenom izobličila, izgledala sam kao patka, sve je bilo neravno. Prošle godine sam izvadila sve neprirodno iz usta i sada ponovo imam svoja, prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces. Velika su, lepa i ne znam šta mi je to trebalo. Uradila sam trajnu šminku, pa uvek izgledam kao da imam neki karmin, time sam zadovoljna, a uradila sam i obrve i takođe mi je žao što sam ih u srednjoj školi iščupala, ni to ne bih nikada ponovo uradila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading