PROKRVARILA TRUDNA ANELI! Popila TABLETU da bi se OČISTILA, a onda se desilo ČUDO U "ELITI": Ovo je DAR OD BOGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji trudnoće otkriveni uživo u programu!

PROKRVARILA TRUDNA ANELI! Popila TABLETU da bi se OČISTILA, a onda se desilo ČUDO U "ELITI": Ovo je DAR OD BOGA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom prethodne večeri uoči emisije "Pretres nedelje" milionski auditorijum, koji iz minuta u minut prati sva aktuelna dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita", ostao je zabezeknut kad je uživo u programu saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju. Vest o njenoj trudnoći šokirala je, kako gledaoce tako i Marka Janjuševića Janjuša, koji je otac deteta.

Kako se moglo videti tokom otkrivanja trudnoće, bivši košarkaš je bio vidno uznemiren, ne znajući šta ga je snašlo, a od uzbuđenja većini je promaklo priznanje Ahmićeve da je neposredno pred odrađivanja testa, kako je rekla, prokrvarila.

- Ja nisam svesna... Popila sam tu tabletu. Sinoć posle haosa, tako u ekonomskom dvorištu sedim i prokrvarim! Odem u toalet i i vidim krv... Pozvala sam Anitu da joj kažem: "Anita, dobila sam", pozvala sam i Slađu jer smo pričale o tome. I dobijem menstruaciju! Posle te tablete, ne znam kako to sada ide - zamuckivala je Aneli u razgovoru s voditeljem Milanom Miloševićem, koji joj je rekao da je, prema njegovoj proceni, trudna već dva meseca:

Republika

Foto: TV Pink printskrin

Aneli Ahmić i Janjuš nakon saznanja da je trudna

- Ja sam odmah osetila simptome, znala sam da mi se nešto dešava. Imala sam kiselinu, tako sam i tokom cele prve trudnoću imala. Danas me je isto kiselina mučila.

Republika

Foto: TV Pink printskrin

Aneli Ahmić uradila test na trudnoću

Podsećanja radi, nakon što je saznao da mu je partnerka Aneli Ahmić u drugom stanju Marko Janjušević Janjuš spomenuo je pokojnog brata Mihajla Janjuševića, koji je krajem prošle godine sebi oduzeo život, te nagovestio da je ovo dete "dar od boga".

- Ovo je od boga, izgubio sam brata i vidiš šta se sad dešava... Samo me muči što smo se svađali. Ja to želim jer sam radio to sa nekim koga volim i u koga sam se zaljubio - rekao je Janjuš kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading