RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ELITU: Svi su obožavali da je gledaju, a sada ima SPECIJALNE uslove za povratak! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković Keva priznala da bi ponovo ušla u rijaliti!

RIJALITI ZVEZDA ULAZI U ELITU: Svi su obožavali da je gledaju, a sada ima SPECIJALNE uslove za povratak! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon nekoliko godina povučenosti iz javnosti, Zorica Marković Keva, poznata po učešću u rijaliti programima "Farma" i "Veliki brat", otkrila je gde je bila i čime se bavila van očiju javnosti. Ekipa jednog domaćeg portala pronašla je Zoricu u Umki, gde je uživala u dvorištu sa svojim pomerancima i suprugom Simom. Otkrila je da je bila van medija zbog zdravstvenih problema, ali se oporavila i pronašla mir u svom dvorištu, gde se brine o svojim biljkama i fontani, koristeći to kao način lečenja živaca.

Iako je dobijala mnogo poruka od fanova da se vrati u rijaliti programe, Zorica je istakla da bi to rado učinila, ali samo pod određenim uslovima i za "debele pare." 

- Bila sam van medija ne svojom voljom, imala sam zdravstenih problema. Oporavila sam se, moji psi, moja bašta, fontana, biljke. To je moj raj i odmor, tako lečim živce. Dobijala sam mnogo poruka, uđi Zorice, čekamo te, ali nije me ništa toliko vuklo. Ušla bih ja ponovo, ali za debele pare, pod nekim mojim uslovoima, zašto da ne - bila je iskrena Keva i otkrila čime se bavila svih ovih godina:

Republika

Foto: printscreen

Zorica Marković Keva u rijalitiju "Farma"

- Taj posao je više iz prijateljstva. Brinula sam o baki i deki u Nemačkoj. Baka je preminula, pravim im društvo. Tu sam da odmenim sina i ćerku, da nije sam. Kuvam, šetamo, eto - rekla je ona, pa progovorila o Lepom Mići, s kojim je boravila na imanju u Lisoviću, u rijalitiju "Farma":

- On se umorio, nema više energije, sve priče su mu iste. Nema iste standarde, ja ako poštujem brak, ja ću poštovati u svakom slučaju. Treba mu odmora!

Republika

Foto: printscreen

Zorica Marković Keva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading