SNIMALA INTIMNE SCENE, A BILA NEVINA: Legendarna srpska glumica pred kamerama PRVI PUT doživela erotsko iskustvo!

Autor:

Zabava

03.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Arnerić "zapalila" je Jugoslaviju vrelim kadrovima u filmu "Haloa, praznik kurvi".

SNIMALA INTIMNE SCENE, A BILA NEVINA: Legendarna srpska glumica pred kamerama PRVI PUT doživela erotsko iskustvo!

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Slavna srpska glumica Neda Arnerić ostavila je neizbrisiv trag svojim ulogama, a scena iz filma "Haloa, praznik kurvi" i danas se pamti kao jedna od najeksplicitnijih. Erotske scene uzdrmale su tada jugoslovensku javnost, a Neda je u jednom intervjuu otkrila da se u snimanje istih upustila bez ikakvog predznanja i seksualnog iskustva.

U filmu "Haloa, praznik kurvi" iz 1988. godine, Neda Arnerić igrala je Majru, ženu koja se upušta u ljubavnu aferu tokom odmora na Hvaru. Ova uloga donela joj je Zlatnu arenu u Puli i status najlepše žene jugoslovenske kinematografije.

Republika

Foto: Youtube.com/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Neda Arnerić (1953-2020)

- Od prve scene obnaženog muškarca koji skače u more pa do poslednjeg prizora, sve odiše erotikom, pa se nekima može činiti da je radnja tu sporedna, kolateralna pojava samo da bi se mogla prikazati Neda Arnerić kako uzdiše - pisali su tada novinari.

O svojim iskustvima sa snimanjem intimnih scena, Neda je rekla:

- Nisam imala pojma o seksualnosti i igrala sam nešto što još nisam doživela. Naučila sam vrlo rano da je snimanje filma posao koji se u dogovoru s rediteljem treba ozbiljno obaviti. U scenariju je, na primer, pisalo: oni se bude ujutru i nakon vođenja ljubavi kreće priča. A ja u to vreme nisam ni znala kako se vodi ljubav. Bio je to deo mog zanata, ljudi su pisali i pričali svašta o meni, a ja se smatram dobrim zanatlijom - objašnjavala je tada glumica u tekstu kojem su tadašnji urednici dali naslov "Snimala sam scene seksa dok sam bila devica".

Republika

Foto: youtube.com/RTS Mira Adanja Polak Ekskluzivno - Zvanični kanal

"Haloa, praznik kurvi"

Neda Arnerić izvršila je samoubistvo 10. januara 2020. godine u svom stanu. Imala je 67. godina, patila je od depresije i dva puta pre toga pokušavala je sebi da oduzme život. 

Tog 10. januara 2020. javnost je bila šokirana vešću da je legendarna umetnica oduzela sebi život. Njeno beživotno telo u glumičinom stanu na Vračaru pronašao je njen brat Predrag.

Vrata od stana su bila su zaključana, a s obzirom na to da se niko nije javljao na pozive, Predrag Arnerić je pozvao bravara da bi ušao u stan svoje sestre. Po ulasku naišao je na stravičan prizor. Hitna pomoć je odmah konstatiovala smrt, a tragovi nasilja nisu bili vidljivi. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading