"SREĆNA OKOLNOST JE ŠTO TADA NISAM BIO TU!": Svetozar Cvetković ispričao kako je podneo VRELE KADROVE bivše supruge u "Crnoj svadbi"

Autor:

Zabava

02.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo svejedno.

"SREĆNA OKOLNOST JE ŠTO TADA NISAM BIO TU!": Svetozar Cvetković ispričao kako je podneo VRELE KADROVE bivše supruge u "Crnoj svadbi"

Foto: ATA Images

Glumci Svetozar Cvetković i Jelena Đokić godinama su bili u braku, koji se završio razvodom. Iako se u medijima mnogo pisalo o krahu braka poznatog glumačkog para nikada do kraja nije sasvim razjašnjeno šta je dovelo do takvog završetka jedne ljubavi.

Slučajno ili ne, razvod je usledio nakon emitovanja serije "Crna svadba" u kojoj je erotska scena Jelene Đokić sa kolegom Jadranom Malkovičem u bazenu podigla veliku prašinu. 

Cvetković je tada prokomentarisao sporne scene i istakao da je sreća što nije bio tu kada se pomenuta serija emitovala.

Republika

Foto: printscrreen

Jelena Đokić u "Crnoj svadbi"

Pa, bila je neka srećna okolnost da ja nisam bio tu kada se serija emitovala. Gledao sam kasnije, pa nismo toliko pričali o tome. To je nešto za šta su se ljudi najviše interesovali. Nešto što je postiglo najveću pažnju kod nas. Imao sam sreću jer sam radio debitantski film Nemanje Ćipranića, da taj njegov scenario prvi pročitam i da ga odnesem na mesto odakle sam pretpostavio da bi ta serija mogla da krene. To se tako ispostavilo. Zadovoljan sam kad sam pogledao kako je sve to ispalo - rekao je on jednom prilikom za "Blic".

Poznati glumac se u podkastu "Agelast" dotakao intimne scene koju je i sam snimio sa 20 godina starijom koleginicom, te otkrio da će je pamtiti po nezgodi koja mu se desila nakon iste:

Republika

Foto: printscreen/youtube

 

- Kako god da okrenemo, ja ležim go među njenim nogama. Kaže, snimamo. Kadar stave, klapu. "Čekajte, stanite!", kaže Makavejev, oni sklone klapu, on dođe i šapne mi nešto na uvo. Od tog momenta nisam znao kako se zovem. Šapnuo mi je, ako ti da ti je opali. Ona me pita šta ti je rekao, ja joj kažem nešto mnogo lepo o tebi. I mi snimimo tu scenu. Dok smo snimali tu scenu, ja odjednom osetim, jedan čudan osećaj u glavi. Kao kad progutaš nešto, pa ti zastane u grlu. Tako mi je zastalo usred glave. Završimo snimanje. Ja dođem kod Bojane i kažem joj da mi se nešto desilo. Kad protresem glavu, nešto mi je zvonilo. Pogledaju me i kažu upao ti je kukuruz u uvo - ispričao je Svetozar Cvetković anegdotu sa snimanja filma "Montenegro" Dušana Makavejeva.

Inače, Svetozar i Jelena su se upoznali 2000. godine, a venčali se šest godina kasnije i uprkos razlici od 20 godina, njihova ljubav odolevala je svim izazovima i opstajala sve do prošle godine kada su konačno stavili tačku na brak iz kojeg su dobili sina Luku i naslednicu Klaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading