ANITA PROGOVORILA O TRAUMAMA IZ DETINJSTVA! "Mama se skidala pred kamerama, smetalo mi je to!"

Autor:

Zabava

14.08.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka slavne Snežane Savić prolazila je kroz buran period u trenutku kada je slavna glumica bila na vrhuncu popularnosti.

ANITA PROGOVORILA O TRAUMAMA IZ DETINJSTVA! "Mama se skidala pred kamerama, smetalo mi je to!"

Foto: ATA Images

Golišave scene Snežane Savić u domaćim filmovima i serijama naveliko su se komentarisale i izazivale pažnju javnosti i baš u tim trenucima, krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina prošlog veka, glumica je doživela najveću popularnost. Ipak, za njenu ćerku Anitu Lazić ovaj period bio je izuzetno stresan. 

Anita je otkrila da je u vreme majčine najveće slave bila tinejdžerka, te da se zbog Snežaninih obnaženih scena suočavala sa osudama okoline. Zbog toga je, kaže, izbegavala da ide u školu i druži se s vršnjacima.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - priznala je Anita tokom jednog televizijskog gostovanja.

Velika glumica Snežana Savić pokazala je raskošan glumački, ali i pevački talenat tokom bogate karijere duge decenijama. Svakom glumačkom zadatku pristupala je predano i nije se libila da se zarad uloge ogoli pred kamerama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

Film "Šta je s tobom, Nina" zapalio je bivšu Jugoslaviju, vrelim scenama seksa između Snežane i Ratka Poliča.

Oni koji su živeli u tom vremenu verovatno se kristalno jasno sećaju vrelih scena u filmovima snimanim tih godina, u kojima je Snežana bila potpuno gola, a neretko je snimala i opasno vrele scene intimnog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Snežana je imala još sličnih scena. Serija "Srećni ljudi" neprevaziđena je po gledanosti, zajedno sa njenom pretečom "Bolji život". Reč je o epizodi u kojoj se jedna od najlepših glumica Snežana, koja u seriji igra opasnu zavodnicu Malinu, potpuno gola kupa u penušavoj kadi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading