POZNATA GLUMICA BILA SVEDOK UBISTVA BUBNJARA BIJELOG DUGMETA! Konačno progovorila o strašnoj tragediji i TRAUMAMA!

Autor:

Zabava

03.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija Rajović je imala sedam godina kada je Goran Ipe Ivandić sebi oduzeo život.

POZNATA GLUMICA BILA SVEDOK UBISTVA BUBNJARA BIJELOG DUGMETA! Konačno progovorila o strašnoj tragediji i TRAUMAMA!

Foto: Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Poznata glumica Sofija Rajović kao dete svedočila je samoubistvu čuvenog bubnjara Bijelog dugmeta Gorana Ipe Ivandića, koji je skočio sa šestog sprata beogradskog hotela "Metropol". Sofija je progovorila o tragičnom događaju i otkrila da je u detinjstvu s porodicom živela u tom hotelu, a da je tek nekoliko godina nakon tragedije otkrila i ko je čovek koji je sebi oduzeo život.

Pre 30 godina, jugoslovensku muzičku scenu je potresla vest da je bubnjar Bijelog dugmeta Goran Ipe Ivandić, izvršio samoubistvo. Prema zvaničnim navodima, Ipe se ubio 12. januara 1994. godine kada je skočio sa šestog sprata beogradskog hotela "Metropol". Ipak, prisutna su i nagađanja da je uzrok smrti drugačiji, a takve sumnje je imala i njegova udovica.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Goran Ipe Ivandić

Glumica je otkrila da je prisustvovala tragediji.

- Tada sam imala sedam godina. Zbog tatinog posla živela sam u tom hotelu. Dvanaest godinama smo tamo stanovali. Tog dana sam videla da su došla kola Hitne pomoći i policija. Bila je velika gužva. Mnogo godina kasnije sam saznala da je te večeri skočio Ipe, bubnjar Bijelog dugmeta. Zahvaljujući maminoj brzoj reakciji, danas nemam traume. Sklonila me je odatle - ispričala je Sofija za Kurir.

Misterija njegove smrti ni dan-danas nije razrešena. U njegovo samoubistvo nikad nisu poverovali Željko Bebek i Ipetova žena Dragana.

Republika

Foto: Goran Kostić

 

- Šest godina sam bila u Ipetovom životu, sve do 12. januara 1994, kad je pronađen mrtav baš tamo gde smo se i upoznali, u beogradskom hotelu "Metropol". Tvrdim da se Ipe nije drogirao, ali i sumnjam da je izvršio samoubistvo - izjavila je njegova supruga 1996. za Svedok.

O životu Ipeta Ivandića snimljen je i film "Izgubljeno dugme".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading